REVIEW: Avon // Parisian Chic parfüümvesi

Soovid erilisel õhtul jääda meelde oma kaaslase meeltesse ja oled julgete lõhnade kandja? Kui vastasid jaatavalt, siis võid julgelt jätkata lugemist, sest tänane postitus on sulle :) Muidugi ka kõikidele teistele.



Ole šikk ja sensuaalne julge lõhnaseguga mustast vaarikast, südaöisest jasmiinist ja sametisest sandlipuust - just nii kirjeldab Avon uut lõhna.
Nagu juba aru saanud olete, siis jah, tahan rääkida sellest väga julgest lõhnast. Avoni karpi avades, nähes lõhnaõli karpi olin juba meeldivalt üllatunud. Avon suudab ikka üllatada. Armas ja naiselik karp + veel eiffeli torn, no millist naist see ei köidaks. Nähes lõhnaõlipudelit pidin taas ahhetama, klaasist, naiselik, malbe, samas ka midagi salakavalat. Muidugi ka roosa/lilla ja kuldse kooslus, kõlab juba kuidagi kallimalt, aga muretsemiseks pole põhjust. Tegemist on väga taskukohase lõhnaõliga.


Rääkides nüüd aga lõhnast endast, siis ma pole just suurem asi seda kirjeldama, aga räägin kõigest muust, mis lõhnaga seostub, välja arvatud kindel lõhna kirjeldamine. 
Lõhn sobib julgele ja salapärasele naisele. Selles on midagi väga müstilist ja sellepärast sobib lõhna kanda ka rohkem erilistematel üritustel ja õhtustel väljakäimistel. Lõhn on üsna tugev ja ei kujuta väga ette, et seda just tööpäevaks/koolipäevaks endale peale piserdada. Kestvus on tal samuti üsna hea. Õhtu peab ilusti vastu. Ilmselt võib seda ka hommikutundidel riietel tunda. 
Kuna olen enda juures märganud, et vänged/tugevad lõhnad minu peakesele enam hästi ei sobi (panevad pea valutama) siis see lõhn on mulle sobiv umbes siis kui see on saanud nahal olla hea mitu mitu tundi. Muutuub siis mõnusalt mahedaks, kuid mingisugune kangem noot jääb lendlema veel. See aga enam mind ei häiri. 


Mind lihtsalt paeluvad klaasist pudeliga ja lihtsa ent naiseliku välimusega lõhnaõlid.
Kehtivas Avoni kataloogis maksab lõhnaõli 15.99€ ja täishinnaks on 50ml pudelil 21€.

Millised lõhnaõlid kuuluvad Sinu lemmikute hulka?

Teie Klaarika

Comments

Popular Posts