Kingiloosi võitja + Põltsamaal

Niisiis. Ühe päevase hilinemisega saan tuua teieni ka oma blogi sünnipäeva loosi võitja. Nagu teate, siis võitja kingituse pani kokku Avon ja selle saadab ka võitjale Avon. 

Selle loosi võitjaks on Lisa-Maria Lillemägi. PaljuPalju õnne võitjale. Võtan sinuga õige pea ühendust. 
Teistel aga ei tasu pead norgu lasta, sest see loos polnud kindlasti viimane :)

                       



Nagu aru saite siis olin mõned päevad internetist ja Eestist eemal. Kuna reis tuli üsna ootamatult, jäi ka üks postitus õigel ajal tegemata. Seega jätkan sealt, kus ma pooleli jäin. Päev enne minekut (siis veel sõidust ei teadnud) oli kodus meeletult igav, passisime ja logelesime lihtsalt. Kuid sai villand ja otsustasime empsi ja õega kuskile sõita. Sihtkohaks sai Põltsamaa. Plaanisime käia lossi vaatamas ja mingis muuseumis, aga kumbagi me neist ei näinud. Jalutasime hoopis kesklinnas, mis oli väga ilus ja hoolitsetud. Muidugi oli kaasas ka sõber kaamera, et teile natukenegi seda ilusat paika näidata.
Ilmselt oleks pikemalt jalutanud, aga kuna tuli vihm peale ja emme auto vajas parandamist tuli õige pea suund võtta kodupoole tagasi.








Mina aga sean nüüd suuna õue, värskeõhu kätte. Aeg end natuke liigutada, sest pea nädal saanud rohkelt istuda. Ehk siis lähen teen ühe ratta sõidu, kuna tänane ilm lubab seda. Ärge teiegi toas istuge, minge võtke suvest, mis võtta annab. :)

Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts