3.PÄEV - Baierimaa (27.07)

Päev algas varakult. 8 käisime söömas ja 9-10 paiku hakkasime Baierimaa poole suunduma. Sinna teel nägime ka koha ära, kus tagasiteel shoppama minna. Umbes 400km sai kiirteel kihutada. Seal pannakse ikka väga hullu, vaata ja imesta. Sõites vahepeal 150km/h siis sõidetakse sinust ikka mööda nagu "pissivast kassist". Panime ka tähele seda, et kui mööda sõitis cabriolet siis selles istus enamasti 50+ meesterahas see. Noori võis sellises autos näha väga vähe. Ilmselt vanemad inimesed naudivad oma vanaduspõlve ja ostavad uhked autod endale. 
Baierimaale minnes läbisime ka Müncheni. Ütleks nii, et mingeid erilisi emotsioone see linn ei tekitanud, nagu suurlinn ikka. Kuid vähemalt on nähtud :)
Baierimaale jõudes oli vaadata oi kui palju, sest see koht oli imeilus. Sinna oleks võinud pikemalt jääda. Need väikesed majad ja tänavad. Rõdud oli lilli täis. Ahhetama ajab kohe. 
Mingisse külasse jõudes peatusime korra tanklas ja seal samas oli ka hotell ja meie õnneks oli seal ka üks tuba meile, ehk siis peretuba viiele. Kompsud hotelli ja siis maad avastama. Enne aga kinnitasime keha hotelli restoranis, mis oli ka mõnusalt hubane ja söök oli imehea. Peale söömist käisime vaatasime ühe lossi juures (all pildi juures lossi nimi ka). Ka see oli väga kaunis. Hiljem tahtsime ka ühe mäejärve juurde minna, aga sinna tuli pikemalt jalutada ja sellist aega meil polnud. Aa ja nägime ka kunagise taliolümpia koha ära. 
8-st olime hotellis, käisime pesus ja magama, et jaksata järgmine päev vastu pidada.
Tänane postitus sisaldab ka vist kõige rohkem pilte, sest see oli päev, kus liikusime ka palju ringi.





Teisest ehk siis sellest hotellist on mul pilte ainult üks. Ei teagi miks nii läks, aga noh, mis seal siis ikka. Ei mäleta isegi hotelli nime. Tolles hotellis olime kõik viiekesi ühes toas. Väga mõnus tuba oli.

Vaade, mis avanes toa rõdult ja otse mägedele. Õhtul polnud mägesi hästi näha, sest paks udu oli, kuid hommikul oli see mägede ilu hästi näha.



Käisime ka hotelli restoranis söömas. Saksa söögi kohta on mul ainult kiidusõnu. Minu spagetid maitsesid imehästi. Ports tundus küll väike, aga kõhu sai hullumoodi täis.


Apppi, see õunastruudel oli nii hea ja ka täiesti soe või isegi, et natuke kuum. Oleks vaid kõhus olnud sellele rohkem ruumi. 






















Käisime külastasime ühte väga ilusat kohta. Selleks oli Linderhofi loss ja selle ümbrus. Sisse me ei läinud, kuid piisas ka väljast vaatamisest. Tõeliselt kaunis koht.



Me olime ka need õnnelikud, kellel õnnestus see vägev purskkaev ära näha. See oli ikka võimas ja sobis nii hästi sinna.



Onju ilus? :)







Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts