5.-6.PÄEV - Poodlemine ja sõit kodupoole võis alata (29.07)

Hommik algas umbes 7-8 ajal. Saime ka seekord hommikusöögi hotellist. Kõhud täis, natuke seedimist ja sõit poodlema minekuks võis alata. Sihiks sai siis Chemnitz-Center. Kohale jõudsime natuke enne poodide avamist. Käisime ja vaatasime lihtsalt ringi. Tegu oli huvitava kaubanduskeskusega. Nagu me harjunud oleme, on kogu poel ikka katus peal. Sellel pole puudus vahekäigus katus. Ehk siis paremat ja vasakut kätt olid poed (neil oli muidugi katus peal) ja poodide vahel puudus katus. Midagi uut ja huvitavat. Poodlesime pea kaheni + veel toidupoes käik. Koduteele asusime kolme paiku ja siis võis pikk sõit alata. Peatusi enam õieti ei teinud, kui siis ainult tualetis käimiseks.  Aaaa valetan, mingi aeg tegime ka söögipeatuse, sest nälg oli juba päris korralik. Leidsime õhtusöögiks väga mõnusa koha. 
Kuna mul koju jõudmise päevast pilte pole, siis sellest ei hakka ka eraldis postitust tegema. Kodus olime järgmisel päeval umbes lõuna ajal.







Ma mingeid hulle oste küll ei teinud, aga midagi siiski. Siit ka küsimus, kas tahaksite eraldi postitust minu ostudest? :)

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Kindlasti oleks postitus ostudest huvitav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ootan siis päikest, et saaks häid pilte teha :)

      Delete
  2. oleks huvitav tõesti :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts