1.PÄEV - Sõit Saksamaale (25.07)

Reis oli 6 päeva pikk ja nii tekkis mõte iga päeva kohta teha eraldi postitus. Vastasel juhul oleks vähesed, kes viitsiksid seda pikka postitust lugeda.
Saksamaale minekut sai juba pikalt mõeldud (umbes nii mai algusest). Vahepeal oli juba tunne, et ei toimu minekut. Kuid siis ühel õhtul kui läksin emme autoga Raimo tööjuurde mingeid juppe vahetama, tuli ka issi sinna veel üht juppi tooma ja ütles, homme (reedel) on kell 17.00 minek. 
Nüüd siis esimesest reisi päevast. Enne viite oli jooksmist oi kui palju. Käisin vanaemale sõitmas, vanematega poes, pesime auto puhtaks jne. Oli juba vahepeal plaan, et hakkame kell 15 minema, aga kuidagi ei jõud nii ja lõpuks saime natuke enne viite minema. Esimene peatus oli Tartu. Saatsin näidud, sõime, käisime veel poes ja sain ka endale uue objektiivi (kui on kellelgi soov võin üritada sellest ka eraldis postituse teha). Tartust saime minema vist mingi 7 ajal ja pikk sõit võiski alata. Ma nüüd muidugi enam täpselt ei mäleta, kaugele me esimese päevaga jõudsime, aga vist ületasime isegi Läti-Leedu piiri. 
Sellest päevast pilte pm pole, aga mõne ikka leian, et ei pea igavat juttu lugema :D

Meie ustav GPS. Reisi lõpus tundus, et ka tema hakkas meil väsima.

Õde oli emmele kui paras "nuhtlus". Kogu aeg oli "emme, mängime laevade pommitamist või siis poomist"


Kuidas selline mõte meeldib, et iga päeva kohta on eraldi postitus?

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Jaa! Mina heameelega loeksin su reisi kohta iga päeva kohta. Selles mõttes, et kui sul on viitsimist kirjutada, siis mina olen käpp lugemas. :) Ja räägi ka enda uue objektiivi kohta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea meel kuulda, aga ma annan endast siis parima :)

      Delete
  2. Replies
    1. Väga hea, nüüd ei pea pead vangutama, mis postitusi tegema peaks. Vähemalt nädala materjali saab puhtalt reisist :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts