4.PÄEV - Baierimaa ja kodule natuke lähemal (28.07)

Hommik algas meie ajajärgi umbes 9 paiku (olen unustanud mainida, et saksamaal on kell tund aega taga). Kui vaimu saime sisse, käisime hotelli juures olevas poes, et teha kerge hommikusöök. Ei saanud ka mööda vaadata värsketest saiadest :). Hotellis hommikusöök kerevahel, läksime Eibsee järve otsima, leidsime. Kahjuks oli aga see jama, et maa pealt seda imeilusat järve ei näinud (nägime küll ära selle järve, kuid seda läbipaistvat vett oli raske nii vaadata). Tuli minna tõstukiga mäetippu, seda aga me ei teinud. Julgusest tuli puudust ja ega see just rahakotile ka hea poleks olnud. Vähemalt me nägime selle järve ära ja natukene ka seda ilu. Järv nähtud hakkasime kodule natuke lähemale liikuma. Sõitsime ka Rosenheimist läbi (seal on filmitud Küladetektiivid) ja suuna võtsime Hof'i, sest see jäi üpris lähedale meie leitud shopingu kohale. Samuti ka selle hotelliga vedas. Esimene hotell mille leidsime ja see ka kohe sobis. Saime ka seekord 2 tuba. Oli jälle üks armas hotellituba. Asjad tuppa viidud, käisime tegime õhtusöögi. Kahjuks jäi kaamera tuppa, sest koht kus süüa tegime, oli ilus. Tuppa tagasi jõudsime 9 paiku, käisime pesus ja magama.


Proovisin ära need kommid. Ütleks aga nii, et pakk on ahvatlevam kui sisu. Mulle need polnud väga mokkamööda, ei maitsenud. Vähemalt uudishimu sai rahuldatud.


Mäed, mäed ja veelkord mäed. 





Selle asjandusega sai siis sõita natuke vähem kui 3000m kõrgusele.

Proovisime siis veel ühtesid siidreid. Need ei maitsenud õnneks küll õlle järgi, kuid hästi need ka nüüd ei maitsenud. Või siis asi on lihtsalt selles, et alkohol mulle väga enam ei istu.

Minu ja R'i peas.
Oii kuidas mulle ei meeldi õhtul pilte teha, no ei tule üldse ilusad. Mida teha? Oskab keegi aidata?

Klaarika :)

Comments

Popular Posts