REVIEW: Kehakoorija // Jahutav münt

Täna tutvustan teile ühte mõnusat kehakoorijat. Sain selle Signe Seebilt prooviks ja mahti sain seda proovida alles nüüd. See on nüüd kolmas kehakoorija mida proovinud olen ja seda saab esmakordselt mingisse aasta-ajasse sobitada, mina eelistaks seda kasutada suvel, sest kui selle ära proovid siis saad aru miks ma nii ütlen :)


Kodulehel kirjas: Piparmündi eeterlik õli jahutab ja värskendab nahka, sobib hästi peale palavat ja väsitavat päeva. 
Suhkru kehakoorija puhastab põhjalikult nahka. Suhkru kristallid koorivad mehaaniliselt mustuse ja surnud naharakud. Peale koorimist on nahk meeldivalt niisutatud ja toidetud.

Nagu kirjas on siis see kehakoorija sobib tõesti väga hästi peale kuuma suvepäeva. Miks see nii on? 
Algul koorima hakates ei olnud midagi tunda, tundsid vaid kui hästi see keha koorib, kui aga koorija natukeseks sinu nahale jääb siis tunned kuidas see jahutama hakkab, minul hakkas lausa külm ja panin kraanist aga sooja juurde. 


Koostiselt on kehakoorija mõnus tihke, umbes nagu märja meresoola ja tavalise soola vahepealsed tükid. Üheks suureks plussiks on ka see, et osakesed ei sula kiirelt ära ja nii saab üsna pikalt sellega mässata. Keha jääb pärast väga mõnus pehme ja tunned, et keha ei vaja kreemitamist, sest see ka toidab sinu nahka, kuid mina talvel määriksin end ka kreemiga sisse. Koorijal on ka väga mõnus piparmündi lõhn, ilmselt pärast terve korter lõhnab piparmündi järgi, tekib mõnusalt värske ja puhanud tunne.

Kui seda koorijat kasutada külmemal ajal, siis mina eelistaks end paksu kreemiga sisse määrida, pugeda pehmesse hommikumantli, võtta veel ehk pleed peale, juua üks mõnus piparmündi tee ja nautida mingit head saadet. See oleks justkui üks mõnus nädalalõpu lõõgastumine :)

Soetada saab seda Signe Seebi  kodulehel. ilmselt seda on müügil ka kaubamajas ja I.L.U-s. 
Hinnaks on tal 7.50€ ja see on igat oma senti väärt ja seda koorijat jätkub kindlasti pikemaks ajaks, sest tegu on 200g potsikuga.


Veelkord suur aitäh Signe Seebile, et sain seda imelist toodet proovida, muidugi väga tore on see, et kasutatud  on looduslikke komponente.

Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts