Dove // Oxygen Moisture // + väike kingiloos // LÕPPENUD

Sain Dove'ilt paki juba üsna ammu, kusagil oktoobris. Häbihäbi :D Postitus siiski tegemata ei jää ja täna räägin teile "uutest" (siis kui sain need proovimiseks, olid need üsna uustulnukad) toodetest. Dove toodetes pole ma kunagi pettunud. Olen kasutanud kehakreeme, erinevaid seepe ja šampoone. Kõik alati sobinud. 

Dove Oxygen & Moisture šampoon
Õhukestele, peadligi hoidvatele juustele puhastab neid õrnalt andes loomuliku kohevuse. Šampoon kerge koostis niisutab õhukesi, peadligi hoidvaid juukseid lisades kuni 95% rohkem kohevust.

Šampoon ja palsam on mugavates pakendites, mugav kork, mis ei käi liiga raskelt lahti. Tuubid ise näevad ka väga head välja. Sinise ja valge kooslus on super. Toode ise on sinaka läbipaistva tooniga ja selline paksema poolsem, ei pane näppude vahelt jooksu vaid jõuab ilusti juusteni. Vahutab väga ilusti ja loputades on tunda, et juuksed on krudisevalt puhtad. See ka alguses hirmutas, et pärast kuivatab liialt juukseid. Õnneks see oli vaid väike kartus. Tootel on mõnusalt mahe lõhn, mis jääb hiljem ka õrnalt juustesse, kuid mingi aja jooksul siiski hajub. 

Dove Oxygen & Palsam
Õhukestele, peadligi hoidvatele juustele. Niisutab juukseid andes kohese sileduse neid raskeks muutmata. Palsami kerge koostis niisutab ja silub õrnalt õhukesi, peadligi hoidvaid juukseid lisades kuni 95% rohkem kohevust.

Juuksed šampooniga puhtaks pestud on aeg palsamile. Erinevalt šampoonist on palsami värv täiesti valge ja on oma koostiselt pisut vedelam ja selletõttu tahab ka näppude vahelt jooksu panna. Läheb küll natuke toodet raisku, aga see mind ei morjenda, sest see mis pähe jõuab teeb juustele pai. Palsamit maha pestes on tunda kui pehmed need on. Kui juuksed kuivad on näha, et neis on tavalisest rohkem kohevust ja see mulle meeldib. Mitte ülemäära, aga just piisavalt. Need pole ka kuivad, kui eelistan ikka ja alati õli juusteotstele lisada, et anda neile täielik niisutus. 

Dove Oxygen & Moisture juuksejuuri tõstev pihusti
Õhukestele, peadligi hoidvatele juustele. Tõstab juuksejuuri lisades neile kohevust. Uus Oxygen & Moisture tootesari kasutab Oxyfusion tehnoloogiat. Kergetest hapnikuga rikastatud pehmendavatest koostisosadest valmistatud sari niisutab peadligi hoidvaid, ludus juukseid lisades neile kuni 95% rohkem kohevust.

See toode tundus kõige huvitavam, aga ka ainus toode, mis siiski jäi kapile seisma. Kasutasin seda mõnel korral peale sama sarja šampooni ja palsamiga pesemist. Pihustasin seda juurtele, masseerisin peanahka, kuivatasin juukseid. Ei näinud väga suurt vahet, sest puhtalt šampoonist ja palsamist piisas ka. Täheldasin ka seda, et juuksed läksid kiiremini mustaks. Nii see mul seisma on jäänud. Juhul kui kellelegi see meeldib võin selle ära anda :)

Üldjoontes olen selle sarjaga rahul, seda näitab ka see, et šampoon ja palsam on varsti otsa saamas. Tooted näevad maitsekad välja, lõhnavad hästi ja teevad oma töö ära. Minul pole õhukesed juuksed, vaid üsna paksema poolsed ja need sobivad mulle, seega ära pelga ka sina neid tooteid proovida. 
Vannitoas ootab juba proovimist Dove pure care dry oil sari :)

Milliseid Dove tooteid oled Sina kasutanud? 



KINGILOOS
Kuna Dove oli nii lahke ja andis võimaluseühele lugejale kinkida ära kaks head toodet. Siis täna panen käima ühe väikese kingiloosi.

Üks lugeja saab endale:
  • Dove Essential Nourishment ihupiima
  • Dove Essential Nourishment kätekreemi
Selleks, et need 2 toodet endale võita, käitu järgmiselt:
  • Ole minu blogi jälgija blogis (vajutades paremal küljel olevale nupule "Join this site") või Bloglovinis SIIN.
  • Pane "Like" minu facebooki lehele SIIN ja pane ka "Like" Dove facebooki lehele SIIN.
  • Kommentaariumi lisa enda nimi ja emaili aadress (et võidu korral saaksin ühendust võtta) 
  • Ja jää lootma õnnele :)
Kingiloos läheb lukku nädala pärast, 11.02 kell 20.00.



Kõigile head LOOSIÕNNE!!!

Comments

  1. Anett Heinam
    anettheinam97@hot.ee

    ReplyDelete
  2. Andra Kaldmaa :)
    Andra.Kaldmaa11@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Maarja Maasing
    maarja_12@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Kerli Korp
    kerli_korp@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Saara Denisov
    saara.denna@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Katariina Kivi
    kattariina@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Ruth Leinasaar
    ruthleinasaar@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Anna-Maria Tagu
    annnnatz@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Sibille K
    Misssipsu@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Kristel Himmaste :)
    himmastekristel@hot.ee

    ReplyDelete
  11. Margit Koppel
    margitkoppel@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Keili Pedel
    keili.pedel@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts