See on see, mis päästab untsu läinud päeva

Smuuti valmis tegelikult eile, aga otsustasin, et kui smuutidest räägin siis teen seda teisipäeviti. 
Esmaspäev oli ikka tõeline pettumus. Kipub ikka nii olema, et kui üks halb asi juhtub, hakkavad erinevad halvad asjad riburadapidi juhtuma ja kõik nii ärritab. Lõpuks kui pikk päev seljataga ja poes käidud, tuli kuidagi enesetunnet paremaks teha. Smuutid aitavad alati hädast välja. Mõnus energialaeng ja päev võib edasi minna. Seekordne retsept pärit Pille-Riini instagramist. Lisasin kreeka köögijogurtit, ühe banaani, natuke spinatit (järgmine kord lisan rohkem, sest maitset nagu polnud), kiivi ja poole laimi mahla pigistasin ka veel. Väga värskendav ja kosutav vahepala. 
Sain ka ebayst tellitud kõrred kätte ja need on ikka nii ägedad. Oleks vaid rahakott suurem, teeks igapäev ühe uue smuuti :)








Homme kell 20.00 läheb väike kingiloos lukku. Veel on võimalus sellest osa võtta :) Saad seda teha SIIN.


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Hehe ma ka tegin Pille-Riinu järgi seda smuutit. Minu arust mida rohkem spinatit, seda kibedamaks läheb. Seega panen maksimaalselt aind 1 kuubiku spinatit, 2 banaani ning 2 kiivit :P. Megahea retsept!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui teist korda tegin panin spinatit rohkem, aga ei saanud küll aru, et kibe oleks olnud. Tavaliselt teeb minu smuutid kibedaks hoopis kiivi. Aga eks see ole ka maitse asi :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts