Ja ongi see nädalane puhkus läbi. Jube kui kiirelt see aeg lihtsalt läks, alles oli see kui mõtlesid, et oh saab nädala puhata ja nüüd on taas need "armsad" pühapäevad kus tuleb õppida. Juba tunnen, et on raske end motiveerida õppima. Aga ei jää muud üle kui tuleb õppida, sest 8 nädala pärast on jälle vaheaeg :) 
Täna Tartu tulles sain 2 pakki kätte, enda kaua oodatud potased. Olen nendega väga rahul, kartsin küll et äkki ei sobi suuruse poolet, kuna ennemgi on olnud potaste leidmisega raskusi, aga õnneks need sobisid jalga nagu valatult. Teise paki sain, aga Signe Seebid-lt. Pakis oli kehakoorija, näomask, seep ja eliksiir. Näomaski proovisin juba ära ja ehk millalgi varsti räägin sellest ka lähemalt :)
Kuna sain uued värvilised potased, tuli ka sobiv trennipluus osta, sai nii mitugi poodi läbi kammitud ja olingi selle õige pluusi otsimisest loobunud, aga õnneks emps suutis mind veenda, et lähme vaatame mis seal prismas on, seal võib ka vahel head kaupa olla. Ja nii oligi, see pluuse justkui ootas mind  :)
Veel paar päeva on kingiloos käimas , niiet ärge unustage selles osaleda, osaleda saab SIIN


Potased tellisin SIIT , hinnaks oli neil 39€ ja pluuse sain, nagu enne mainitud, Prismast, maksis 24.95€

Aga mina proovin nüüd end häälestada jälle õppimise lainele, saab raske olema.
Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts