REVIEW: Oriflame Beauty Lip Spa Therapy

Oriflame lehel kirjas: Üliniisutav ja hooldav huulepalsam pakub sinu kuivadele huultele kohest leevendust. Kaheosaline südamik annab huultele 300%-lise niiskuslaengu, takistab veekadu ja kaitseb huuli keskkonna kahjulike mõjude eest. SPF 8

Tegu on tõesti niisutava huulepalsamiga. Minugi huuled olid päikesest väga kuivaks läinud, proovisin ikka erinevaid huulepalsameid, aga ei olnud leidnud veel seda õiget. Kui aga selle endale võitsid, siis algul ei osanud ma sellest väga midagi oodata. Peale esimest proovimist tundus selline tavaline huulepalsam ja peale teist kasutuskorda sain aru, et see toode on just hea minu huultele. Olen seda nüüd mõnda aega kasutanud ja olen tähelepannud, et huulte seisukord on kordades parem, ei ole kuivad ega väga lõhenenud. Ei saa mainimatta jätta ka selle huulepalsami head lõhna, see lõhnaks justkui magusa virsiku järele. Magus musi! :) Peale selle, et see niisutab ja lõhnab häästi, see jätab huultele ka väga mõnusa tagasihoidliku läike.
Miinuseks võiks lugeda selle kiiresti maha tulemist, seda peaks kindlasti endaga kaasas kandma, juhul kui tahta, et see koguaeg huultel oleks. Hinnaks on temal 5,69€.
Soovitan neile kellel kipuvad huuled kuivad olema, aga ka teistele! :)


Päikest! :)

Comments

Popular Posts