LEEDU

Tagasi sõites issi ütles nii õigesti, ma olen terve suvi välismaa vahet käinud ja kui sellele mõtlesin siis nii ongi ju olnud. Rändur Klaarika :D:D
Aga siis Leedust käigust. Mõnda aega oli jutuks, et issi tahab Leetu poodidesse minna, aga ma ei osanud elus ette kujutada, et see nii kiiresti juhtub. Teisipäeva öösel kell 2 hakkasime Rakkest sõitma, Leetu, Kaunasesse jõudsime pool 10. Esimeseks poeks oli Mega, see on väga õige nimi sellele poele. See oli suurem kui Lõunakeskus ja seal oli üks pood nagu Jyski ja bauhof kokku panna ja juba see oli mega suur.
Käisime kolasime siis selles kodutarvete/ehitustarvete poes juba oma pool tundi ringi. Sain sealt poest endale kaua igatsetud jalaga peegli :) Peale seda olid juba teised riidepoed lahti ja väike shopping võis alata. Riided mis ostetud said on tavalistest poodidest, mis on ka meil eestis olemas, ainult, et valik oli kordades suurem. Cropp Town'ist sain endale 2 õhemat kampsuni, pusa (ainuüksi nende värvide pärast pidin selle juba saama) ja kooliks uue koti. New Yorkerist sain LÕPUKS endale hallid dressipüksid, olen nendele juba ammu jahti pidanud, mõnusa kevad/sügis lühema mantli ja musta kardigani. Kui poele oli peaaegu ring peale tehtud, otsustasime sööma minna, kuna nälg oli meeletu. Sööma läksime selle poe teisele korrusele asuvasse Charlie Pizzasse. Sõin pastat. Ma pole küll eriline pasta söödik, aga see oli tõesti hea :) Kõhu sai korralikult täis. Peale söömist, korra veel mõnest poest läbi ja autosse. Kuna Poola oli vaid pooleteise tunni kaugusel, mõtlesime, et miks mitte ka sinna minna, mõeldud tehtud :D Poolas käisime kahes toidupoes, ühe poe nime mai mäleta, teine oli Lidl, see on umbes nagu meil Maksimarket, kus saad ka pea kõike. Poolast sain endale 2 roosat trennipluusi ja veel mingit 2 tavalist pluusi ja muidugi ei saanud ostama jätta ka neegrimusisi, parimad vahukommik. Kui issi veel Saksamaal käis, tõi ta neid meile ALATI. Nelja aeg hakkasime siis kodupoole tagasi sõitma, kerge 10h sõit :D Korra tegime vahepeatuse Lätis, ilmselgelt sain sealt ka endale midagi, väikse, kollase vihmavarju :P Koju jõudsime kella üheks ja kohe magama.
  Olete tublid kui selle viitsite läbi lugeda ;)
Aga tekkis küsimus, et kas on soovi, et teen eraldi postituse riietest, mis ostsin? 




See maitsev kanapasta.


See raamat oli  imeilusaid ja maitsvaid pilte täis.

Ostukeskuse keskel oli see suur akvaarium, kus oli igast mõõtu kalu.



Ära minnes sõitis poes meile vastu rong.

Ja need armsad puud koos pinkidega, neid oli poekeskel 3.

Nostalgia, polnud neid nii ammu söönud.


Täna täitus meil 4 imelist kuud! :)

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Tee jah see eraldi postitus asjadest mis ostsid! ;)

    ReplyDelete
  2. Ma võtan end siis kätte ja teen selle ära :)))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts