16 - 18.08

Reede - Päev algas 11. Ei jõudnud väga midagi teha, kui oli juba minek Tapale. Sai terve päev veedetud Tapal, sugulaste juures. Miks sinna läksin oli sellepärast, et õde läks tädi juurde küüntesse ja mina polnud ammu oma sugulasi näinud :))). Enamus seal oldud ajast tegelesin kõige pisema sugulase Mariiga. Ta küll algul võõrastas mind, pea pool tundi, kuid pärast oli ta minul suur sõbranna. Ära tulime sealt kaheksa paiku ja poole üheksaks Rakkes. Kuna polnud viitsimist ja jaksu väljas olla, sai juba enne kahteist koju tulla







Õe küüned.

Laupäev - Emps äratas juba veerand üksteist ülesse, kiirelt pesu, valmis end , asjad kokku ja minek. Läksime Rakverre, käisime põhjakas, sõime, kolasime poodides ringi, ilmselgelt sain jälle endale midagi :P Nägime ka onu perekonda :) siis juba jõudsid ka Tartu sugulased, käisime korra rimis ja edasi Lammasmäele, vanaisa sünnipäevale. Algul andis vanaisa meile enda tehtud sööki ja hiljem tegime grilli. Oi kui palju sai ikka söödud, oli üks korralik söögiorgia. Koju tagasi hakkasime poole üheksa aeg sõitma ja enne kümmet kodus, kärmelt kodust läbi ja välja. Sai nsm ringi tripitud. Veerand üheaeg otsustasime koju minna. Uni oli musi kõrval kiire tulema. 








Peavõru soetasin Expressionsist, 3,69€





Pühapäev - Raimo ärkas juba enne kümmet ja ilmselgelt ei lasknud ta mul väga edasi magada. 11 ajasime end voodist püsti, kerge söök ja välja. Mingi aeg tulin koju, mõtlesin, et oleks kodus ka :P Kuid kolme aeg juba uuesti leekima. Ega väga tarka ei teinud , lihtsalt olime :)

Kuidas möödus teie nädalavahetus? :)

Comments

Popular Posts