Aastavahetus Kubija hotell-loodusspas


Seekord otsustas issi aastavahetust teisiti mööda saata. Nii me läksime kogu perega Kubijale ja otsustasime lihtsalt paar päeva puhata. Meie olime seal 31.detsember kuni 2.jaanuar. Vahelduseks oli tõesti super mõnus. Ainus, mis häiris oli see, et neil päevil oli ka täismaja ehk spa- ja saunakeskuses oli palju rahvast. Kuid me ei lasknud sellest väga häirida ja nautisime sauna- ja veemõnusid. See polnud küll suur, aga see eest hubane. Üks suurem bassein ujumiseks, kus käisin vaid mõned korrad, sest jahe vesi oli (28°C). Ning 3  basseini lihtsalt olesklemiseks. Mulle meeldis kõige soojemas istuda (42°C). Oeh, läheks praegu ka sinna. See oli neist kolmest ka ainus, mis ei mullitanud. Teistes kahes oli sooja 32°C ja 36°C.
Meie võtsime aastavahetuse paketi, kus oli siis restoranis rootsilaud ja taustaks mängis bänd. Uuel aastal tegime kõik siis algust erinevate protseduuridega. Härra võttis pea- ja seljamassaaži. Minul oli šokolaadihõrgutis (kehahoolitsus) ja puhastav hoolitsus kollase saviga. Need olid super head, aga oleks veel paremad olnud kui ma poleks nohus olnud (nii palju "olnud" sõnu tuli nüüd ühte lausesse :D ). Haiguse kohapealt oli tõesti natuke jama. Koguaeg oli jahe ja silmamunad hakkasid lõpuks valutama. Koju tulles selgus, et on 38,4°C palavik. Sellest hoolimata oli mõnus minipuhkus perega. 
All olevad pildid tehtud telefoniga ja neid ka vaid kaks. Mul oli küll kaamera kaasas, aga see läks meelest ja tahtsin ka lihtsalt puhata.
Üks tähelepanek Kubija kohta. Kubija hotell-loodusspa on loomasõbralik. Seega, kellel hästi kasvatatud koer/kass, võite oma sõbra kaasa võtta :)





Kuidas möödus Sinu aastavahetus? kuulaksin huviga, kuidas keegi 2016 aasta vastu võttis.



Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts