Haljala // Sämmi Grill

Ilmselt selle kuu viimane söögikoha postitus. 8.juunil sai minu härra jälle aasta vanemaks. Selle puhul otsustasime terve perega sööma minna. Koha valik polnud raske. Hiljuti avati Haljalas Sämmi grill ja nii tahtsime selle ära proovida. Hinnad olid sellised keskmised. Praed võib olla natuke krõbedamad, aga see eest salatid olid kõik alla 5€. Meie sõime kõik praadi. Need olid niii suuuured. Kõike lihtsalt ei jõudnud ära süüa. Sinna tuleb siis minna kui on suur nälg ehk siis jõuab kõik ära süüa :D. Nagu ikka jäime kõik söögiga rahule. Emme ainsana sõi teistsugust liha. Tema sõi parti ja see maitses üllatavalt hästi. Ka Sämmi grilli teenindus oli igati meeldiv ja kindlasti ei jäänud see esimeseks ega ka viimaseks korraks seal süüa. 


Raimo praad - Armeenia sealihashashlõkk

Minu praad - Havaipärane sealiha

Emme praad - Grillitud pardifilee tüümianiga

Õe praad - Punase veini marinaadis sealiha

Issi praad, kahjuks ma ei mäleta, mis praad tal oli



Kas oled Sämmi grilli külastanud? Kuidas rahule jäid?


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Käisin just hiljuti kaaslasega Järvamaal Sämmi grillis söömas ja need praed on tõesti tohutult suured. Järgmisel korral tellin arvatavasti pool praadi, mitte terve. :D Aga me jäime ka väga rahule Sämmiga ja läheme kindlasti sinna veel. PS! Tellisin sama prae, mis Sinagi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meile ka öeldi, et järgmine kord kui tulete ja teate, et palju süüa ei jaksa siis võtke poolik praad. Seda on hea kuulda. Hehehe, tegime hea valiku ;)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts