Rakvere BabyBack Ribs & BBQ

Saime juba tükk aega tagasi sooduskupongi Põhjakeskuse uude söögikohta, BabyBack Ribs & BBQ . Nüüd eile, kolmapäeval kasutasime selle ära. Meil on tavaks saanud, et kui lõppeb mingi veerand ja tunnistuse saame (tunnistuse saab praegu ainult õde, minul on lihtsalt vaheaeg) käime kuskil söömas. Kuna meil oli see kupong siis palju mõtlema ei pidanud, kuhu sööma minna. Söögikoht on üsna värskelt avatud ja rahvast käib seal üpris palju. Meil õnneks läks hästi ja nädala keskel väga palju rahvast polnud. Hinnad on küll päris kõrged, aga kuna saime ostult -30% siis nagu raatsis. 
Mida me siis täpselt sõime? Mina sõin BABY BACK  BBQ PORK RIBS ORIGINAL Barbeque searibi peakoka soovitusel (magusam). 
Liha oli väga maitsev, friikartulid hästi tehtud, salat suurepärane. 
Mina jäin roaga väga rahule. Issi sõi BBQ PORK NECK. Tundus, et ka temale maitses, kuid liha oli vist natuke vürtsikas olnud. Õde sõi PASTA CARBONARA. Oli näha, et ka talle meeldis, sest taldrik tühjenes. Ja emme sõi CHARLEY'S CHICKEN SALAD. Talle salatid alati maitsenud ja polnud ka see erand. Kokkuvõttes jäime rahule. 





Kuna me oleme üsna sagedased väljas sööjad, mis te arvate, kui ma hakkan igast korrast ka teile rääkima ja näitan pilte? 


Teie Klaarika! :)

Comments

Post a Comment

Popular Posts