Läti // Sigulda

Tunnen, kuidas postitused kuhjuvad, mis vajavad tegemist ja avalikustamist. Pole enne sellist asja olnud. Nii palju on saanud ringi liikuda ja kõigest on midagi teile rääkida. Üritan end järjepeale saada ja kõik järjest ära teha, sest kui hakata seda segamini tegema siis on kindel, et midagi unustan ära. 
Täna räägin teile 23.mai käigust. Käisime perega Siguldas. Oleme seal varem käinud, aga see oli 3 aastat tagasi. Juba selle ajaga on näha suuri muutusi. Seekord läksime ideega, et sõita köisraudteega ja jälle natuke treppe käia. Eriti tore oli see, et trepid olid läbinud uuenduse. Palju ohutum ja julgem neid läbida. Me küll lugemise neid trepiastmeid, aga enam ma täpselt ei mäleta. Samme oli vist ligi 500 , trepiastmed + platvormid. 
Köisraudtee maksis inimese kohta 5€ , üks ots ja sõitis umbes 5-7 minutit. Ei midagi hullu, algul küll teistel oli väike hirm, aga see oli asjata. Tulime sellega ka tagasi, sest jala autoni kõndida oli natuke liiga palju. 
Siguldas käigu lõpetamise väikse kehakinnitusega. Sai ka seekord samas kohas söömas käidud. Ning toit oli endiselt maitsev. Üks tore päev perega. 
Pilte on päris palju, aga loodan, et te ei pahanda :)
















 Kas Sina oled Siguldas käinud? Mis kohti külastasid?



Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts