Saaremaa // Pähklimäe Laagrikeskus

5.-7.juuni veetsime klassiga Saaremaal mõnusalt aega. Organiseerimine algas juba veebruaris ja nii kiirelt jõudis see päev kätte. Need kolm päeva olid väga toredad. Sai palju jutustada ja tunda kui tore klass meil tegelikult on. Esimesel õhtul elasime sisse. Teisel päeval külastasime Kaali kraatrit ja käisime Kuressaares. Käisime Triinuga ühes heas kohas söömas (räägin sellest peagi). Jalutasime natuke linnapeal ja poes. Õhtu veetsime taas toreda seltskonnaga ja oi kui palju sai kiikuda. Ma olen alati külakiiku peljanud, kuid nüüd sai sellega kiigutud umbes mitme aasta jagu. Kolmanda päeva hommikul oli palju koristamist, aga saime hakkama ja lahkusime enne 12. Nagu ka tulles, saime ka ära minnes varasemale praamile. Mina jõudsin koju umbes 19 paiku. Jäin kogu üritusega väga rahule, et võiks teine kordki sama seltskonnaga kuskile minna. Rohkem infot puhkemaja kohta saad SIIT.







Kuhu sõitsid Sina enda klassiga kui lõpetasid gümnaasiumi? 



Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Bulgaariasse
    http://hyperebaaktiivne.blogspot.com/2014/06/cdlxv.html

    ReplyDelete
  2. Me käisime ka väikese seltskonnaga Bulgaarias :) Ülejäänud otsustasid aga Haapsallu minna :)

    K./http://www.diylicious.ee/2012/06/bulgaria.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajate mulle siin reisime isu peale. Tahaks kohe ise ka nüüd Bulgaarias ära käia :)

      Delete
  3. Meil oli kokku kaks nö. lõpureisi. Ühe tegime kohe pärast eksameid koos õpetajatega- automatk Lõuna-Eestis. Ülivinge oli õpetajaidki näha oma mugavustsoonist väljas ja näiteks direktorile õpetada, kuidas vesipiipu teha :D

    Päris lõpupeo pidasime aga kuskil Ida-Virumaa kandis, oli puhkemaja tiigi ja tünnisaunaga. Selline.. mõnus tsill.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, eriti mõnus. Meil see jama, et kõik on eri kohtadest ja nii on halb peale lõpupidu mingit istumist teha. Õnneks oli lõpureis nii vinge, et see korvab selle :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts