REVIEW: AVON // Planet Spa // Face Scrub // Face Mask

Planet Spa on mul ilmselt lemmik sari Avonist, sest kunagi pole pidanud pettuma nendes toodetes. Seega mis puudutab näomaske ja näokoorijaid, ei pelga ma neid kasutada. Kasutan neid suurima heameelega, sest mis saaks parem olla, kui hellitada nägu ja teha endale üks mõnus kodune spa ring.



Surnumere mineraalidega näokoorija. Puhastab ja vähendab naharasu , jättes naha värskeks ja pehmeks. 
Nagu teada, on surnumere mineraalid meie organismile väga head. See tekitab ka hea enesetunde, lõõgastumise ja paranemise. Näokoorija tegi näo mõnusalt klaariks ja tundsin, et nägu on puhas kõigest. Tõesti, nägu oli värske ja pehme, oleks võinud oma nägu katsuma jäädagi. Selle kasutamine on ka hea lihtne, teed näo kergelt märjaks ja kannad ringjate liigutustega näole ja masseerid seda minuti ja loputad sooja veega. Koorjas on ka mõnusad tükid, mitte väga väikesed ja mitte väga suured. Saab pikalt koorida, ilma et osakesed liiga kiiresti ära sulaks. Sellel on ka üsna neutraalne lõhn, mis on tundlikele ninadele just sobiv. Eriti meeldib seda kasutada pühapäeva õhtuti kui seljataga on raske ja väsitav nädal, siis on just õige aeg oma nägu kõigest puhtaks teha ja lasta hingata.
Tuubi suuruseks on 75ml, mida peaks jaguma pikemaks ajaks, sest seda ei kulu üldse palju. Kehtivas kataloogis maksab see 2.99€

Surnumere mineraalidega puhastav näomask. Imab naharasu ja vähendab poore, muudab naha pehmeks, siledaks ja säravaks.
Olen varasemalt seda maski kasutanud ja olin sellega rahul. Seetõttu sai see uuesti tellitud, juba selle hea hinna pärast. Maskiga annan viimase lihvi pühapäevasele näo spa'le. Kui koorijaga on nägu puhtaks tehtud, siis kannan mudamaski näole. Ohhhh, selle maski lõhn on lihtsalt nii hea, selline mmm, tekib tunne nagu oleks kuskil ookeani ääres, omg ma lihtsalt ei oska selle maski lõhna sõnadesse panna, aga see on nii mõnusalt mahe (ma olen ikka tõeliselt oskamatu lõhnade seletamises). Maski on väga lihtne peale kanda. Lasin sel mõjuda u.10 minutit ja siis pesin leige veega ära. Selle maski maha pesemine nõuab natuke rohkem aega, aga see on seda väärt, sest nahk on pärast nii pehme ja siidine. 
Usu mind, nahk on pärast näokoorijat ja näomaski  sulle tänulik selle eest. Ka see tuub on 75ml suur, kuid seda toodet kulub rohkem. Ka selle hind on kehtivas kataloogis 2.99€

Kuidas hellitate teie oma nägu?

Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts