Cheryl Strayed "Metsik" // Avon "Mint To Be" küünelakk


Cheryl Strayedi (snd 1968) „Metsik” on eelkõige raamat eneseotsingust. Autori elu oli igas mõttes karile jooksnud, kui ta langetas otsuse terveks suveks üksinda metsikusse loodusse matkama minna, et kõige üle järele mõelda ja hingeliselt terveks saada. Selle mõtte viis Strayed ellu Pacific Crest Trailil, rajal, mis kulgeb mööda Vaikse ookeani Ameerika-rannikut ääristavaid mägesid ega ole kaugeltki kergete killast. Strayed kirjeldab humoorikalt enda kui kogemusteta kaugmatkaja katsumusi raskel rajal, maalib haaravaid pilte kaunist loodusest ja kohatud inimestest, pikib kõige selle sekka mõtisklusi ja tagasivaateid oma eelnenud elule. Matk ja üksindus tekitavad teistmoodi ellusuhtumise ja viivad lõpuks eneseleidmiseni.

Suvevaheajal proovin nii palju lugeda kui vähegi võimalik, sest uusi häid raamatuid tuleb kogu aeg peale. Uueks lugemiseks valisin Cheryl Strayed "Metsik". Ostsin selle juba ammu soodukate aeg Apollost 9€ eest. 
Naljakas asi, lugedes poole raamatuni tuli mul kogu aeg uni silma. Mäletan sellist lugemist väga ammustest aegadest. Uni lihtsalt tuli ja silm vajus kinni, nagu unerohi. Pool teost läbi ja uni ei tulnud enam nii naljalt silma. 
Muidu mulle raamat meeldis. See kuidas ühe inimese elu jookseb ummikusse ja võtab väga suure otsuse vastu, mis muudab elu. Kogu seda seiklust (tõususi ja mõõnasi) oli mõnus lugeda. Nüüd tahaks väga filmi näha. Kahju, et Telia videolaenutuses seda pole ja 11€ DVD eest ka välja käia ei raatsi. Peab midagi välja mõtlema :D
Edit: Ostsin siiski DVD ja vaatasin filmi ära. Meeldis!

See postitus pole siiski tavaline raamatust rääkimine. Tegin pilte raamatust täiesti spontaanselt ja otsustasin teha kaks-ühes. Uus lemmik Avoni küünelakk sobis nii hästi, et on võimalus ka sellest nüüd natuke pajatada, ilma et peaks uue postituse tegema. Nägin "Mint To Be" küünelakki esimest korda ühe instagrami pildi peal ja ma olin müüdud. Tellisin selle ära ja peale teist värvikihti armusin sellesse lakki. Pole mul veel nii ilusat tooni olnud. Tõeline suve hit, eriti kui nahk on kergelt jumekas. Sain selle alla 4€ ja see on veel Gel Shine. Seega tulemus eriti super. Püsib päris kenasti, nii 3-4 päeva. Siis hakkab lakk natuke mõranema. Kaugelt nähes see ei häiri, kuid lähedalt küll. Mina olen rahul ja annan sellele 5 punkti 5-st :)








Oled "Metsik" raamatut lugenud? Oled filmi näinud? Milline küünelaki toon on Sinu lemmik Gel Shine sarjast?


Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts