Truvivity + Kingiloos! // LÕPPENUD


Märtsi lõpus sain paki. Selles olid peidus Beauty pulbrijook, lisand ja super äge mälupulk,kus kogu info peal on. Tooteid proovisin terve aprillikuu. Ning mina jäin nendega rahule ja soovin teile täna neist natauke rohkem rääkida.
  






Tuginedes PhytoInfuseTM kompleksil ja C vitamiinil ning tsingil, on Beauty lisand toidulisand, mille eesmärk on vabastada nahka oksüdatiivsest pingest. Kahte tabletti sisaldavat mullpakki tuleb võtta igal õhtul ühe osana igapäevasest nahahoolduse protseduurist. Öösel kasutab see naha taastavat öist rütmi, et võidelda keskkonna negatiivsete kõrvalmõjudega nahale, nagu päike, saaste või kaootilise elustiili jäljed.

Neid võtsin igal õhtul. Üldjuhul kippus nii olema, et enne kodunt ära minekut tulid meelde neid võtta. Polnud mingi probleem 2 tabletti korraga võtta. Kui neid natuke kauem suus hoida siis tuli kummaline maitse suhu. Mina proovisin iga kord kiirelt teha, sest see maitse oli minu jaoks üsna ebameeldib. Õnneks koos veega kadus ka maitse. 





B e a u t y p u l b r i j o o k täiendab Beauty toidulisandit. See sisaldab C vitamiini, tsinki, fütokeramiidi kompleksi ja ka jõhvikaekstrakti. Värskendavat greibimaitselist jooki võib nautida hommikuti või kogu päeva jooksul ning selle toitained aitavad vähendada väsimust ja kurnatust ning toetada naha tervist.

Pulbrit tuli tarbida siis päeva jooksul. Nagu tablettidega tuli ka see viimasel hetkel meelde. Üldiselt mulle valmis tulnud joogi maitse meeldis. Mõnusalt tsitruseline ja värske. Ma ei tea kas oli kevade algus ja ilusad ilmad, aga mina tundsin end elavamalt. Mul oli rohkem energiat ja motivatsiooni asju teha. Trenni tegin päris tihti, sest oli tahet. Isegi kui ei olnud sellest siis mulle täitsa meeldis end kuu aega proovile panna ja iga päev toidulisandeid tarbida.






Kaasas oli ka mälupulk, kus kogu info peal on. Super äge disain. Minu silmad nägid sellist esimest korda ja mul jagub sellele ainult kiidusõnu. Lihtne ent väga cool. Kindlasti hoian selle alles, sest poest vaevalt sellist leiab. :)




Kuna veel on minu sünnipäevanädal (mis sest, et sünnipäev ära oli) ja Amway oli väga lahke, saan ka ühele oma lugejale täpselt samasuguse kotikese kinkida. Kas pole mitte tore? :)



Osalemine on väga lihtne:
  • Pane like "Kklaaarika blog" facebooki lehele
  • Jälgi mind Bloglovinis või Bloggeris
  • Juhul kui soovid ühte lisahäält siis jaga kingiloosi pilti SIIN ja kui soovid teist lisahäält siis tagi pildi alla ka oma parim sõber/sõbranna
  • Kommentaaridesse jäta oma nimi ja meiliaadress ning kuulaksin huviga, kas kellelgi on juba suveks plaane.

Loos läheb lukku 14.mai 20.00. 


HEAD LOOSIÕNNE!




Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Anni Kukk
    annnni112@gmail.com

    Suveks veel eriti plaane pole, tahaks võimalikult palju ões aega veeta ja ringi sõita mööda Eestit, nii palju kui töö kõrvalt võimalik :)
    Jagasin fb's ka :)

    ReplyDelete
  2. Panen ennast loosi kirja! Suveks suuri plaane ei ole. Üritan kõigepealt eksamisessi üle elada, siis on ilmselt isegi tööl käies elu lill kui samal ajal õppima ei pea :D Lisaks võin saladuskatte all öelda, et perre on lisandumas kuu lõpus üks väike karvakera, kellega saab suvel kindlasti palju tegemist olema :)

    Kairi Jõemaa
    kairi.joemaa@gmail.com

    ReplyDelete
  3. oi oleks väga huvitav midagi sellist proovida :) Aga sel suvel püüan tööle saada/tööd teha ning palju oma väikse vennaga ringi ''chillida'' :)

    Janet, janetsimo@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Suveks veel otseseid plaane pole, esialgu tahaks ülikooli ära lõpetada ning siis vaatab edasi :)

    Keiti, keitio94@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Kahjuks olen terve suvi tööl. Ja arvan, et iga nv kavatsen veeta mere- või järveääres :)

    Sandre S, sandre321052@hot.ee

    ReplyDelete
  6. Enne tuleb mõned eksamid ära teha, et teine ülikooli aasta läbi saaks. Seejärel juuni veedan praktikal, edasine on veel lahtine. :)

    Kairi V.
    vainonen.kairi@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Andra Kaldmaa :D
    Andra.Kaldmaa11@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Andra Kaldmaa :D
    Andra.Kaldmaa11@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Egle Veinberg
    egle.veinberg@gmail.con
    Suvel tuleb puhata, leida aega sõprade/sõbrannade/pere jaoks. Samuti tuleb käia tööl :)

    ReplyDelete
  10. Egle Veinberg
    egle.veinberg@gmail.con
    Suvel tuleb puhata, leida aega sõprade/sõbrannade/pere jaoks. Samuti tuleb käia tööl :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts