Talvise hooaja avaüritus '15

Eelmine laupäev möödus Lepnal. Toimus 2015 aasta esimene jääraja ralli. Lõpuks võttis ka minu härra võitslusest osa (viimati sõitis rallit 2013 suvel ja see ei lõppenud "toredalt" :D). Seekord sõitis ta tagavedu ja see oli temajaoks esimene võistlus tagaveos. Tema põhieesmärk oli kätt harjutada ja niisama funny'da. Päev algas vara ja lõppes ka üsna hilja. Meie küll lõpetasime selle ürituse varem. Osalejaid oli u.80 ja asi kuidagi väga venis, kõigi järele oodati. Juba esimene voor, kus sõideti kaks ringi, kestis üle 3 tunni. Tehti teine voor ja ilmselt ka kolmas. Meie läksime siis ära kui teine voor oli poole peal. Siis oli kell juba viis saamas. Ma ei kujuta ette ka kaua see üritus seal kesta võis.
Natuke ka sõidust endast. Rada oli alguses ikka väga libe ja selletõttu minu härra ja tema tuttav olid natuke jamas seisus. Nad sõitsid esimestena tagaveos ning mida rohkem tagaveolisi rajal sõitis seda paremaks rada läks. Ehk siis viimastel sõitjatel oli suur eelis. Aga nagu ta ütles, põhiline on see, et saaks kätt harjutada, tema võitma ei läinud :)
Sellel laupäeval on uus võistlus tulemas, kus on samuti palju osalejaid. Saan jälle enda fotograafia oskusi parandada ja näha enda härrat sõitmas.














Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts