Avon // Öökulliga kruus

Kahjuks jäin selle postitusega natuke hilja peale, sest tänasest lõppes hea hind sellele kruusile (ehk mõnes uues on see jälle hea hinnaga). Kuid ma ei saa ka seda näitamata jätta. See on juu niii armas. 
Ma kaalusin pikalt selle tellimist. Lõpuks ma selle kasuks siiski otsustasin. Ma ei oodanud kruusist midagi ägedat, sest kruus on kruus (sellel küll natuke erilisem disain). Kui ma selle aga kätte sain, olin ma sillas. See näeb lihtsalt üüber kihvt välja, ümber on armas kudum, lusika hoidja ja see on üpris suur ka veel (~500ml).  
Kuna tass on äge, siis mõtlesin sinna sisse midagi maitsvat teha. Nii täitus see kuuma kakao ja vahukommidega. Talveks just sobiv, sooja teki all, kuum kakao käes ja mõni hea film/saade/sari. Oi, kuidas tahaks nüüd ühte maitsvad kakaod :P
Mina sain tassi 7.99€ eest (jõudsin õnneks veel 3 tassi selle hea hinna eest tellida :D:D ) ja praegu kehtivas Avoni kataloogis maksab see 14.99€. 







Milliseid maitsvaid kuumasid jooke meeldib Sulle kodus valmistada?


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Kuna ma teed ja kohvi ei joo, siis kakao on ainuke soe jook, mis mulle maitseb. See kruus on nii-nii armas. Loodan jõuluvanalt ka ühte toredat kruusi kakao joomiseks saada :)

    http://justmecleer.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, Aitäääh, Cleer! :)
      Pead siis jõuluvanale kirjutama, küll siis toob sulle vinge tassi ;)

      Delete
  2. Jõudsin ka selle kruusi omale soodukaga tellida. Just sain kätte, niii nunnu ikka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ise saan homme veel 3 tassi kätte, et siis 3 armast inimest jõuludel rõõmsamaks teha. Ilmselt see tass on praegu mu kapis kõige vingem :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts