Our Christmas // 2014

Jõulud 2014 olid tavalisest kuidagi tegusamad. See oli ka esimene aasta, kui mul juba suvel polnud kindlat soovi, mida jõuludeks tahan. Mõned nädalad enne jõule käisin poodides ringi ja leidsin ühe jope. Ja nii lõi peas "pirn põlema", et kuna kindlat jõulusoovi pole, siis miks mitte seda endale tahta. Õnneks olid vanemad ka linna tulemas ja jope jäigi jõule ootama. 
Nagu ikka on kodus jõuluistumine 24.detsember. Kuna aga sama päeval oli veel plaanis üks olemine, oli meie pere jõul natuke teistsugune. Lõunaajal otsustasime minna hoopis perega välja sööma (muidugi R tuli ka meiega). Käisime põhjakeskuses Farfalles söömas. Taaskord väga maitsev toit. 17 aeg tulime kõik meie juurde kokku, et kingitused üle anda. Sain oma jope ja üllatusena Victoria's Secret kehasprei. Härralt sain lõhna, minu jaoks täiesti võõras, aga suutis juba teist korda täppi panna ja see lõhn on nii hea. 


Peale meie juures istumist tuli R'iga edasi minna tema pere juurde. Istumine toimus tal isa juures. Sai jälle korralikult süüa. Ootamatult sain ka seal endale kingi ja oi kui täppi. Sain endale smuuti klaasid (paar päeva tagasi linnas käies ostsin endale ka smuutide raamatu) ja ühe suure, roosa ja väga ilusa küünla. Mõned tunnid seal ja meil kui "pensionäridel" tuli uneaeg. Viimasel ajal jääme juba üpris vara magama :D


25.detsembril läksin vanaema juurde, sest sinna tuli isa poolsed sugulased. Nägin üle pika aja oma pisikest sugulast, kes on ikka nii armas. Sai jälle head ja paremat. Mõnusalt koos oldud ja juttu räägitud. Ning tegin ka kolmele kingitused. Hea oli näha, et neile need meeldisid. Hiljem jäin oma väga hea sugulasega kahekesi ja otsustasime välja jalutama minna. Ning mingi aeg tuli jälle lahkuda, et edasi minna (räägin homme lähemalt jalutuskäigust).


25.detsembril ehk esimesel jõulupühal on üldjuhul olnud lammasmäel teise vanaema juures istumine. Kokku saime seal nelja ajal. Suur sööming võis alata. Vot seal sai natuke liiga palju söödud, sest kõike tuli ju ära maitsta. Magustoiduks suur tort ja kringel + hilja õhtul veel vanaema tehtud kissell. Me küll otsustasime, et kinke ei tehta. Saime üllatusena siiski kõik ühe kingi. Sain endale uued Dove tooted. Winwin, oleks need mingiaeg nii või naa ostnud. Paar tundi toidu seedimist ja õhtu lõpetasime Eesti mänguga. Vahepeal tundsin, kuidas see söömine mulle hästi ei mõju. Olen avastanud, et minu magu kõike seedida ei taha. See murelaps on alles hiljaaegu välja löönud. Ega keegi ei tea, kus on võimalik välja uurida, mida magu ei seedi?

Sellised tegusad olid minu 2014 aasta jõulud. Millised olid Sinu jõulud?

Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts