NEW IN: Dove // Timotei // Wella Professional // Avon // Lumene

Tänases postituses saan juba ette ära öelda, et lähiajal juuste jutust puudust ei tule. Enamik toodetest on juustele, tegelikult on kõik, 2-3 toodet pole. Kuna praegu on see aeg, kus üritan endale seda õiget shampooni leida siis loodan, et nende seas on olemas see õige :) 
Mul on aga väga hea meel, et Dove võttis ühendust ja saatis mulle proovimiseks uue shampooni ja palsami (teised Dove tooted võib leida millalgi tulevas kingiloosis) ja ka Timotei shampooni ja palsami. Ka Wella saatis lahkelt proovimiseks shampooni, palsami ja maski. Ise soetasin endale Avonist shampooni ja palsami, aga siis polnud aimugi, et mind nii paljude toodetega üle kallatakse :) Selle vastu pole aga mul midagi, sest uusi tooteid proovin suurima hea meelega. Juuste toodete vahele eksis ära ka üks Lumene näomask, mille proovimist ootan huviga, sest mudamaskid on mulle alati meeldinud.


Kui selle postituse jaoks pilte tegin siis Kitty magas nii armsalt keras. Mõtlesin, et püüan ka tema mõnele pildile. Segasin ta une küll ära, aga mõne pildi sain ikka ja ühe sellise, mida siia totsikute piltide vahele panna :)



Kas Sina oled mõnda neist toodetest proovinud? Millisest tootest sooviksid kindlasti postitust?


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Ei ole proovinud ühtegi neist, aga sooviks Dove omade tuvustust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dove'i toodete proovimist ootan ise ka suure huviga, sest tegu täiesti uute toodetega :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts