REVIEW: Sohvy // Mandariini kehakreem // Granaatõunaga kätekreem

Ma olen väga rõõmus, et Sohvy saatis mulle kaks toodet, et neid proovida saaks. Need on tõesti väärt tooted, sest Sohvy tooted on algusest lõpuni ise valmistatud ja ühtegi toodet ei ole loomade peal testitud. Kõik Sohvy tooted näevad väga armsad välja. Tagasihoidlikud, kui teadagi on see, et lihtsuses peitub ilu ja selle firma puhul peab see igati paika.


Mandariini kehakreem - Kehakreem on tavalisest natuke erilisem/huvitavam. Kreem on õhuline ja kollakas-oranži värvi. Kuna kreem on õhuline siis seda on mõnus peale kanda. Imendub vägaväga kiirelt, seega tegutsema peab samuti kiiresti. Teeb naha mõnusalt siledaks, ega jäta neid kleepuvaks ja kreemi toon ei mõjuta kuidagi naha tooni. Toode on 150ml topsikus ja ütlen kohe ära, et seda kreemi pikaks ajaks ei jätku. Nutumaik kurgus kasutasin kreemi lõpuni. Topsiku hinnaks on 9.70€. Hind võib alguses tunduda natuke kallimat sorti, aga kuna see on looduslik ja "pahade" ainete vaba (0% parabeene, 0% sulfaate ja 0% mineraal-ja silikooniõlisid) , siis on see igati õige hind. Tellida saab seda SIIT.



Granaatõunaga kätekreem - Kätekreem on üks niisutavamaid, mis on just mulle. Viimasel ajal tahavad käed jubedalt kuivada, aga sellest päästab mind välja Sohvy kätekreem. Alguses peale kreemi kätele kandmisest on käed õrnalt kreemised ja see võib ära ehmatada. Kuid ei tasu seda kohe maha kanda, sest see kleepuv tunne kaob üsna pea ja käed jäävad mõnusalt pehmed. Juhul kui kreemi läheb rohkem, siis on käed pikemalt rasvased, aga see vajab proovimist, palju just sinu käed kreemi vajavad :) Kätekreem on 100ml topsikus ja seda jagub pikemaks ajaks. Selles kreemis on 0% värvaineid, 0% parabeene, 0% sulfaate ja 0% mineraal-ja silikoonõlisid. Hinnaks on kätekreemil 5.90€ ja tellida saab seda SIIT.


Kas oled proovinud Sohvy tooteid? Kuidas oled Sina rahule jäänud? 

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Mul on Sohvy õuna kehakreem. Mulle nii meeldib selle õhulisus ja lõhn. Täpselt nagu värske õun, mitte selline keemialõhn nagu enamik kehakreeme ja šampoone ja dušigeele, mis end õunalõhnalistena reklaamivad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panin ka tähele, et minu mandariini kehakreemil on just see õige mandariini lõhn ja ei midagi muud :)
      Kuid suvel tundub see Sohvy õuna kehakreem just eriti õige valik, panen kõrvataha! :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts