REVIEW: Lee Stafford // Shampoo // Conditioner // Poker Straight

Olen nüüd mõned nädalad katsetanud Lee Staffordi sirgendavat shampooni, palsamit ja kuumakaitset. Sooviks ka teile neist natuke rääkida ja anda oma hinnang. Ma isegi ei mäleta miks ma need endale ostsin, aga koju need minuga tulid. Ja samas on see firma mulle ka üsna tundmatu. Saan kohe alguses ära öelda, et pettuma ma ei pidanud. Kohe alguses torkavad muidugi silma nende toodete värvus, sest need on ju nii armsad roosad pudelid.


Shampoon on üsna paksu konsistendiga. See ei ole lihtsalt paks, vaid selline paks ja veniv, mida on pudelist tegelikult üsna raske kätte saada. Mõni hommik tuleb kohe jõudu hakata rakendama, et seda välja saada. Muidugi kui tugevalt pigistada siis tuleb seda toodet jälle liiga palju välja. Seega üks paras jändamine ole sellega. Shampoon on ise värvuseta ja lõhna sellel väga pole, erinevalt palsamist ja kuumakaitsest. Toode teeb oma tööd nagu iga teine shampoon, aga nii kipub vist iga shampooniga olema just lisa annabki palsam.
Palsam erinevalt shampoonist on vedelam ja seda on lihtsam kätte saada. Värvuselt on palsam valge ja sellel on ka lõhn. Lõhn on üsna omapärane, ei oskagi seda sõnadesse panna. Alguses oli see üsna häiriv, aga nüüd olen sellega ära harjunud. Palsamit maha pestes on tunda, et juuksed on pehmed, aga mitte nii pehmed kui ootasin. Samas pettuma ma ka ei pidanud.
Koos teevad shampoon ja palsam ilusti oma töö ära ja tegelikult vinuga ei saa. 


Kuumakaitse juures torkas mulle esimese asjana ninna selle lõhn. Vot selle lõhnaga ma ilmselt ära ei harju, sest see on ikka üpris intensiivne. Aga kuna see on üks parimaid kuumakaitseid mida kasutanud oled siis jään ka selle juurde. Rääkisin alles hiljaaegu ühest kuumakaitsest mis mu juukseid kuivatas (saad lugeda sellest SIIN ) aga õnneks sellega lood nii pole. Julgen seda kasutada ilma õlita ja see ei muuda mu juukseotsi kuivaks. Olen sellega üldiselt väga rahul kui välja arvata selle lõhn.


Tegelikult tahtsin selleni jõuda, et need tooted toimivad. Nagu teada on siis need on sirgendavad tooted ja mina olen seda effekti näinud. Ma küll ei seadnud mingeid meeletuid ootuseid, aga üllatuse osaliseks sain küll. See toime tuli välja alles pärast paari pesu kui föönitades märkasin, et kõrva juures olevad juuksed hoiavad sirgelt (ennem olid need üsna laines sealt ) ja nn tuka sain ka ilusti hoidma. Ülejäänud juuksed jäävad föönitades mul nkn sirgeks. Seega 5+ nende toodete kohta. 
Soetasin need kaubamaja ilumaailmast ja iga toote hind oli 6.90€.


Kas sina usud üldse toodetesse mis lubavad anda sirgeid/lokkis/volüümikaid juukseid?

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Mulle nii meeldib kuidas sa toodetest pilte teed! :) võibolla isegi prooviks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo, Suur Aitäh! :)
      Neid julgen soovitada küll, aga muidugi ei tea kui hea toime neil siis on kui juuksed on väga lokkis.

      Delete
  2. Mina olen vist juba 5 aastat kasutanud seda goldwelli kuumakaitset http://www.mylook.ee/goldwell-stylesign-flat-marvel-100ml.html ja ei plaani sellest nii pea loobuda :) teeb juuksed sirgeks ja siidiseks ning lõhn ei ole intensiivne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul pole vist ühtegi toodet, millele oleks nii kaua truu olnud. Samas ma ei suudaks ka, vajan vaheldust ja meeldib katsetada :)

      Delete
  3. ma kasutan küll alati tooteid, millele on peale kirjutatud raviv/kohevust andev jne jne
    kohevusega on nii, et kuna mu juuksed on rasked, siis enamasti ei mõju miski muu kui tupeerimine ja seda pole ma kunagi teinud ega kavatse ka tegema hakata. terved juuksed, olgugi, et ludud, on ikkagi ilusamad kui katkiste juustega kahupea :D
    samas šampoonid/palsamid, millel on kirjas, et need on ravivad/taastavad, on minu puhul seda alati ka teinud. kiidan selles osas väga Matrix sarja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega rasketele juustele midagi väga rasket kasutada ka ei taha, siis kipuvad juuksed kiirelt mustaks minema. Mina olen leidnud aga hea vahendi juustele kohevuse andmiseks, selleks on batiste kuivshampoon, minujaoks ikka väga tõhus vahend :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts