Toidutare // Klassikalised kaneelisaiad


Ma pole nii ammu midagi küpsetanud ja nüüd neid kaneelisaiakesi vaadates on lausa kurb meel. Mulle nii hullult meeldib küpsetada, eriti kui saan üksi köögis toimetada, see tekitab nii rahustava tunde. Kõik muremõtted kaovad hetkega.
Need kaneelisaiad olid mu elu esimesed ja nagu emme ütles, suurepäraselt ka välja tulnud. Taigen kerkis peaaegu, et üle kausi ääre. See maitses super hästi ja küpsesid ka ilusti. Ainult, et kaneeli ja suhkruga natuke koonerdasin. Emme aga loodab kogu aeg, et teeksin uue portsu, sest talle maitsesid need. Nagu kujult näete ja hiljem loete, siis soovitati saiad panna muffinivormi, et küpsetistel tuleks ilus kuju. Ning vahe oli tõesti suur vormis küpsenutel ja nn vabalt küpsenutel. Vormi omad olid palju ilusamad. Oeh, peab vist ikka midagi nädala lõpus küpsetama. Teie aga vaadake pilte.









Kui suur kaneelisaiakeste sõber Sina oled? Kui tihti teed neid? Õnnestuvad need sul alati? Millist retsepti Sa kasutad? 



Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts