Rainbow Rowell "Eleanor & Park"

Enne kui raamatu juurde asun siis loodan, et kõigil abiturientidel läks tänane eksam hästi. Mina kahjuks end kõige kindlamalt ei tunne. Lugemisülesanne valmis ilusti, aga see kirjutamine ei tahtnud kuidagi välja tulla. Õnneks midagi suutsin kirja panna. Loodan, et väga hullusti ei läinud. Nüüd on see kõige nõmedam ootamine ja ma isegi ei tea, millal need tulemused teada saab :D:D:D
Väike tähelepanek tänasest. Tahan teile näidata hoopis ühte uut raamatut. Idee see osta sain Cosmopolitanist. Iga kuu ootan ajakirja just raamatu soovituse tõttu. Siiani on seal sellised raamatud olnud, mida tahan lugeda. Raamat on kohe läbi saamas ja see raamat läheb hinge. Ma ei tahaks küll väga palju rääkida sellest, ehk keegi tahab seda lugeda. Nii palju ütlen, et seal kohtab koolikiusamist ja just neil hetkedel avastan ennast mõtlemast, et nii õudne ja vastik. Kuid samas nii armas, kuidas üksteist hindama hakatakse. Ostetud on see Apollost. Täishind 19.90€ ja kliendile 18.90€. Mai kuuks on raamat olemas, aga raamat mida cosmo soovitas kavatsen teise raamatuna mais läbi lugeda. Kuna üks raamat kuus on vähe :)






Ärge unustage osaleda ka homedream.ee kingiloosis, kus võimalik võita armas kruus. Loosis saad osaleda SIIN.



Mis raamat oli viimane, mida Sa lugesid? Mis raamat on Sul käsil?



Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Lugesin selle raamatu paar kuud tagasi läbi (inglise keeles) ja minul kahjuks mingit sidet ei tekkinud ja raamat mu lemmikuks ei osutunud. Siiski, paljud seda kiidavad ja paljudele see raamat istub! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuna ma olen kokku puutunud koolikiusamisega siis just see pani kaasa elama. Kuid nagu ammu on teada siis inimesed on erinevad ja nii ka maitsed. Õnneks loetud raamat mööda külgi maha ei jookse, vähemalt üks raamat loetud raamatute nimekirjas juures ;)

      Delete
  2. Kui eksamiteemal jätkata, siis mis variante sa tegid? Ma tegin nii lugemise kui ka kirjutamise teise variandi alusel. Üleüldse olid need teemad ja asjad võrreldes eelmiste aastatega niii nõmedad ja rasked. :(

    Raamatutest hakkasin paar päeva tagasi lugema kirjastus Tänapäev korraldatud noorsooromaanivõistluse võidutööd, Ele Arakase ''Esmaspäevad''. Algus tundub küll igatahes põnev. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lugemisülesande valisin neljanda ja kirjutamise teise. Olid tõesti, kirjutamine ei tahtnud üldse välja tulla :(. AGa vähemalt on üks eksam tehtud :)
      Mulle endalegi on see raamat silma jäänud. Millalgi peaks ka selle läbi lugema :)

      Delete
  3. Tegin ka täna eesti keele eksamit ning ei oodanud ausalt öeldes selliseid teemasid üldse. Väga raske oli kirjandi teemat valida, sest ükski teema polnud nagu päris see. Nagu aru sain ootasid üsna paljud abituriendid pigem ühiskondlikke ning perega seotud teemasid aga see aasta võeti ette rohkem poliitilised/tehnoloogilised teemad. Ise tegin lugemise 2. variandi ning kirjandi 3. variandi alusel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, sellist kodust teemat polnud. Minu jaoks olid kõik sellised võõramad teemad. Aga midagi sinna paberile tuli kritseldada :D

      Delete

Post a Comment

Popular Posts