Dove // Pure Care Dry Oil

Kui varem pidin tihti pead murda, millist šampooni ja palsamit osta siis see aasta on olukord, aga hoopis vastupidi. Ei jõua ühtesid tooteid ära proovidagi kui juba uued tulevad. Mulle meeldib, sest siis ei pea nii palju pead murdma. Seni on kõik tooted sobinud ja pole pidanud pettuma. Seekord on Dove tooted. Need sain jõuludeks, aga arvustuseni jõuan alles nüüd. Muide, 2 komplekti on veel proovida. Hakkan nüüd usinalt proovima neid :)


Šampoon 
See on mõnusat karamelli värvi geeljas ja parajalt tihke šampoon. Sellega pole üldse ohtu, vähemalt minul, et paneks sõrmede vahelt jooksu. Toode jõuab ilusti juusteni. Vahutab väga korralikult ja peseb juuksed krudisevalt puhtaks. Esimest korda šampooniga pestes lõin kartma kui tundsin kui krudisevad juuksed pärast šampooni jäid. Mõtlesin, et pärast kuivatamaist on juuksed õlekõrred (ette ruttavalt võin öelda, et see oli asjata kartmine). Lõhn on üsna omapärane ja seda lõhna on tunda ka mõned tunnid pärast pesu. Alguses ehmatas lõhn mind ära, aga nüüd olen sellega ära harjunud. 

Palsam
See on samuti karamelli karva, aga konsistentsilt siidisem ja pehmem. Palsamiga tuleks natuke ettevaatlikum olla, sest see tahab küll sõrmede vahelt plehku panna. Minul õnneks hästi läinud ja enamus tootest juustele jõudnud. Juba peale kandes on tunda, kuidas juuksed pehmemaks muutuvad. Hoian seda umbes 2-3 minutit peas ja siis loputan. Loputades on tunda, et algne kartus on kohe ära pühitud. Juuksed on väga siidised ja pehmed. Pole seda krudisevalt kuiva tunnet. 

Õli
See paneb ilusatele ja läikivatele juustele punkti. Pudel on klaasist ja näeb väga hea välja. Mina lisan 3 pumbatäit (pumbatäied on üsna väikesed) ja see on just piisav kogus. Suurem osa tootest panen juusteotstele ja kui toodet jääb natuke veel kätele, tõmban lahtise käega üle pea. Nii saab juuksed täispikkuses särama panna. Kui juuksed on kuivad siis on tunda seda lõpp-tulemust. Mu juuksed pole ammu mõnusalt pehmed olnud ja veel nii omapäraselt (hästi) lõhnanud. 

Mina olen selle sarjaga väga rahul. Kui kunagi teised šampoonid ja palsamid otsa saavad, pole ime, et selle sarja järele haaran.



Milliseid Dove tooteid/sarju oled Sina kasutanud?



Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts