Augustikuu loetud raamatud

Kui juulikuu oli üks edukamaid lugemise kuid, siis kahjuks augusti kohta sama öelda ei saa. Esimesed kaks raamatut - "Purustatud õhuloss" ja "Hea tüdruk" said üsna kiirelt läbi siis järsku tuli nii palju tegemisi vahele, et lugemine jäi soiku. Selletõttu on siiani üks raamat ka pooleli. 
Millenniumi sarja kolmas osa oli sama põnev nagu eelmised, aga sellest raamatust ühes teises postituses. 
Nagu mainitud siis teisena lugesin augustis "Hea tüdruk". Kui õigesti mäletan jõudis see taaskord minuni läbi Rahva Raamatu raamatuklubi. Lugu oli põnev. Kuna mulle meeldivad üsna võikad krimkad siis selles raamatus seda polnud. See eest sai detektiivi ikka mängida ja nagu mulle omane siis ei suutnud loo süüdlast välja mõelda. Pean veel harjutama. 
Augusti keskel käisin Belgias ja reisidel on minuga alati kaasas üks raamat. Eelistatult peab see olema kõvade kaantega. Nii vaatasin omal kodus olevaid raamatuid ja valituks osutus üsna kiirelt "Kes see Mallukas veel on?". Tegu oli hea ja lihtsa lugemisega. Kuna ma otseselt Malluka blogi aktiivselt ei loe. Kiikan sinna siis kui mõni pealkiri pakub huvi. Tänu raamatule sain temast palju rohkem teada, aga mõni asi tuli ka tuttav ette. Mulle pigem meeldis esimene pool, kus oli rohkem jutustamist, sest lõpupoole oli sees juba üpris palju blogipostitusi. 
Enne kui kuu hakkas lõppema sain veel Rahva Raamatult paki, kus sees peitis end "Taevas kuulub meile". Sellest sai kuu parim raamat, nii et saad sellest lähemalt lugeda eelmisest postitusest
Madal lugemus tõmbas natukeseks motivatsiooni alla ja praeguseks pole veel ühtegi läbi loetud raamatut. Kuid õnneks tuli uus tuhin peale ja eks oktoobri alguses ole näha, kuidas september läks.


Kuidas möödus Sinul august? Lugesid palju? Mis raamat jäi teistest eredamalt meelde?





Teie Klaarika!

Comments

Popular Posts