Caroline Louise Walker // Peidus su silme all


Kaunisse sadamalinna Sag Harborisse on saabunud suvi. Doktor Robert Hart on just nimetatud linnakese Aasta Kodanikuks. Tema arstipraksis on üliedukas. Robertil on imeline kodu, tema käevangus vastupandamatult kena noor naine ja muidugi ootab teda linnakese kai ääres ka uhke 61. aasta Lymani paat. Ta on just korda saanud suhted oma ainsa pojaga eelmisest abielust. Kadestamisväärne elu! Seda seniks, kuni nende juurde tuleb suvevaheaega veetma poja parim sõber Nick.
Ühel hetkel märkab Robert, et Nickil on arenemas liiga lähedane suhe tema kauni abikaasa Elizabethiga. Kahtlustused ja väikesed paranoilised valed hakkavad kuhjuma ning kuigi Robert väidab endale kindlameelselt, et nii kaitseb ta vaid oma perekonda, kulgeb kõik allamäge.

See oli juuni lõpus kui nägin Heliose instagrami lehel pilti, mis andis teada peagi saabuvast põnevikust. Mõtlesin veel, et seda raamatut loeks küll. Ei läinud kaua sellest mõttest, kui armas Annika Heliosest kirjutas ja uuris kas tahaksin eelkoopiat lugeda. Ilmselgelt olin kohe nõus, sest raamatutele oskan ainult jaatavalt vastata. Esmaspäeval potsatas pakike automaati. Nagu tellitult algas ka uus kuu, mis tähendas uut raamatut. Lugesin põneviku kolme õhtuga läbi. Endiselt ei õpi ma enda tehtud vigadest. Loen ja loen ja mõtlen no mida, mitte midagi ei saa aru. Loen siis tagakaanelt tutvustuse ja kõik on kordades selgem. Raamatu tegi põnevaks see, kuidas autor andis vähe haaval, aga väga põnevat infot. Kui tundus, et hakkab ära vajuma siis tuli nagu välk selgest taevas selline infokilluke, mida poleks elus osanud oodata. Nii kuni lõpuni välja ja kuni viimase leheküljeni. Õhku jäi küsimus - mis edasi?








Teie Klaarika!

Comments

Popular Posts