Õe 15! // Kukupesa


Möödunud neljapäeval sai õde 15. Kingituse idee sain juba suvel ja kohe võtsin ühendust Kukupesaga, et kas nad oleksid nõus eritellimuse tegema, ning sain sealt "jah" sõna. Septembri alguses kirjutasin uuesti ja asi sai alguse. Suhtlemine toimus facebooki kaudu ja see oli igati meeldiv, sest selle kõige taga on super armas blogija Mirjam.  Kui vajadust tellin sealt iga kell, mis vaja.  Postri sain päev enne õiget päeva kätte. Ning siis läks pildiraami otsinguteks. Tahtsin musta, aga ei leidnud seda sobivates mõõtmetes ja nii sai raam natuke suurem. Naljakas oli ka see, et kui kink pakitud nägin Selveris kuldset raami, mis oleks ka sobinud. 
Kui soovid endale või sõbrale kaunist postrit (soovi korral ka eridisaini +10€) siis soovitan vaadata Kukupesa facebooki lehele (SIIN), sest nende koduleht on praegu veel valmimisel. 

Otsustasin sünnipäevalapsest ka mõned pildid teha koos kingitusega. Ütleme nii, et see photoshop on vägev. Mina jäin kõikide tehtud piltidega rahula + see koht on super kihtv. Tahaks seal kõigist pilte teha :)

PS! Kas sinu näed neid pilte loomulike värvidega või on üle töödeldud?  (naljakas on see, et kodu arvutis on pildid hoopis teistsugused kui mu enda MacBookis. Sellepärast ka selline küsimus)











Kas Sina oled midagi Kukupesast tellinud? Kuidas sinu tellimise protsess läks?



Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Minu arvutis on toonid loomulikud. Väga ilusad pildid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulsin, et arvuti ekraanid pidid erinevad olema ja nii ka toonid.
      Suuur Aitäh, Kristiina! :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts