Nutella-Kaneelimuffinid

Veetsin laupäeva lõunapooliku köögis kokates. Mulle nii meeldib mõtted mujale saada ja mõelda vaid hetkele, milles viibin. See on kuidagi nii rahustav. Ma võiks iga päev midagi kokata. Eriti meeldib mulle just magusaid asju kokata. Ma olen jälle selline, kes teeb maitsvad asjad valmis ja siis proovin kuidas välja tuli ja rohkem ei söö. Ei ole seda, et mulle ei maitseks. Pigem on see, et meeldib teha, aga mitte süüa. 
Laupäeval valmisid maitsvad nutella-kaneelimuffinid. Retsepti ei hakka eraldi siia kirjutama, vaid lisan Pille-Riinu blogi lingi, kes neid esimesena tegi. Ei suutnud mina neid lihtsalt vaadata ja valmis need tegin. Kuna ma ei mõelnud väga täpselt läbi, kuidas midagi jaotada, siis esimene pannitäis ei tulnud sellisedd nagu tahtsin (sellegi poolest näevad need kihvtid välja). Teise portsuga olin juba targem ja tuli ka oodatud tulemus. Kuna ma algul taignaga ei koonerdanud, sain mina 16 muffinit. Rohkem aega panustada ja valmis saavad suus sulavad muffinid.








Kas Sulle meeldib lihtsamat vastupanu teed minna (ostad Vilma muffinipulbri) või panustad rohkem aega ja teed taigna ise?


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Olen ise üks suuuuur muffinite friik ja küpsetan üsna tihti. Minu erilised lemmikud on kookose ja marja muffinid ning isetehtud cupcaked. Kindlasti lähen alati raskemat teed pidi ja kui vaja küpsetan poole ööni, peaasi et kõik minu tehtud oleks. ;)
    Kui sind huvitab, siis siin ka minu cupcakede retsept: ;) http://lauraretsept.blogspot.com/2015/01/cupcaked.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo, Aitäh sulle! :)
      Olen pikalt juba tahtnud cupcake teha :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts