Omron Walking Style One 2.0 Valge

Ostsin endale uue aasta alguses Buduaar Body märkmiku. Sinna sisse saab märkida päevas tehtud sammude arvu. Kuna minu telefon taskus olles ei loe saame siis ei jäänud muud üle kui endale sammulugeja tellida. Siis tuli aga asuda otsima seda õiget. Ei pidanud kaua interneti avarustes ringi kolama kui juba see õige mulle otsa vaatas. Tellisin ära ja oodata tuli vaid mõned päevad. 


Tegu on väga väikese vidinaga, mis mahub ilusti tasku. Ei paista kuidagi silma ja keegi ei saa aru, et sul midagi taskus on. See on pisike ja ka väga õhuke (3,8mm paksune). Seda võib igale poole panna, mis sinuga kaasas liigub. Loeb edukalt samme ka kotis. 

Sammulugejaga on kaasas vöökinnitus. Kui puuduvad taskud siis on võimalik see endale ikka külge panna, et sammud kaduma ei läheks. See hoiab tugevalt väikest sammulugejat kinni ja ei pea kartma, et see ära kaoks.

Sammulugeja näitab päevas tehtud sammude arvu, kui mitu kilomeetrit läbinud oled ja ka kellaaega. 
Mina olen sellega väga rahul ja tihti valin jala käimise autosõidule. Siis on õhtuks rohkem samme tehtud. Tellida saab seda SIIT. Hinnaks on sellel 21€. Igati hea hind: Soovitan! :)


Kas Sina kasutad sammulugejat? Oled rahul?


Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts