29.08 - 01.09

Neljapäev - ärkasin varakult, hulatasin, sai empsiga Jõgeval käia. Ja jälle ma ei tulnud sealt tühjade kätegea tagasi :P Läksin empsiga küüntesse kaasa. Millalgi tuli Raimo mulle sinna järgi. 


Reede - Päev algas kulleri kõnega, kahju ainult, et Tartus polnud. Pakk pidi tulema Tartu koju, aga kuna mind seal polnud, läks see pakk Anne postkontorisse. Koristasin tuba. Läksin Helena ja Eleriniga Ebaverre rullitama. Rullitasin 1,5h ja pea 17km. Sai üle vanaemal külas käia, kuna pole õrna aimugi millal jälle teda näen. Koju jõudes teatas emps, et mina täna süüa ei tee, lähme käime Jõgeval söömas. Mõeldud-tehtud. Jõgevalt tagasi tulles koju enam ei jõud, kuna sai Raimoga kokku. Midagi märkimisväärset ei teinud. Läksime üsna varakult koju. Lebosime kohe lihtsalt ja kunagi magama.




Laupäev - Pidime vara ärkama, kuna Raimol oli vaja Rakveres käia. Läksime siis tal ema ja vennaga. Enne oli vaja taara ära viia ja siis sai minna. Rakveres käisime Värvikunnis, Põhjakas ja Kebabis. Peale Rakvere läksin koju. Mõned tunnid kodus ja uuesti välja. Taaskord musiga selline rahulik õhtu. 



Pühapäev - täna tuli veel varem ärgata, kuna oli vaja minna Põlvast uut autot tooma. Mina sain siis üheksaks koju ja saatsin nemad siis põlva. Tuli hakata pakkima, sest esmaspäeval algamas 9 kuud kestev koolipingi nühkimine. Asju pakkides mõtlesin, et issand, kuidas saab ühel inimesel nii palju asju olla :D:D:D Enne tulekut käisin vanaema juurest läbi, sain igast söögikraami kaasa, koos heade soovidega :) Kui kaubamaja taga parkisime siis suutsin ikka pättusega hakkama saada. Panin ukse kinni ja aken otsustas ära tulla. Ilmselgelt polnud enam mingit poodlemise isu (kuidas mul ikka juhtub) Eedenis käisime söögikraami ostmas ja siis tulime minu juurde, et kogu see staff tuppa vedada. Ei olnud kaua aega kodus, kui ole vaja juba uuesti eedenis käia. Käisin ostsin endale statiivi ja sain Avoni paki kätte. Selverist hüppasin ka läbi. Varsti peaks oma asjad lahti pakkima ja vaatama mida homme selga panna.

Ilmselgelt on osa asju puudu.




Kui kõik plaanipäraselt läheb, siis ehk juba homme on teid hea uudis ootamas :)

Kuidas möödus teie viimane nädalavahetus enne uut kooliaastat? :)

Comments

Popular Posts