John Green "Paberlinnad"


Quentin Jacobsen on kogu elu armastanud ohutust kaugusest hunnitult seikluslikku Margo Roth Spiegelmani. Margo on alati olnud suurejooneliste aktsioonide planeerija ning siiani on ta neid täide viinud üksinda. Kuni ühel õhtul praotab tüdruk Quentini toa akent ja ronib tema ellu. Riides nagu ninja, kutsub Margo Quentinit geniaalsele kättemaksuaktsioonile ning poiss otsustab kaasa lüüa. 
Kui nende öine seiklus lõpeb ja uus päev koidab, avastab Q, et mõistatuslik Margo on ise muutunud müsteeriumiks. Kuid Margo on jätnud talle vihjeid. Quentin alustab tüdruku otsinguid, aga mida lähemale ta tüdrukule jõuab, seda vähem näeb ta temas tüdrukut, keda arvas end tundvat…


Juunikuu raamatuks oli John Green "Paberlinnad". Olen ka antud kirjaniku eelnevad 2 teost läbi lugenud ning nendega rahule jäänud. Polnud ka see raamat erand. Alguses ma küll ei saanud pihta, kes, mis soost on :D Kuid õnneks sain siiski aru. Lugesin selle kiirelt läbi, sest kogu aeg oli nii põnev ja huvi suur, et mis edasi juhtub. Õnneks kool on läbi (vaja veel arvestuste tulemusi oodata) ja on piisavalt aega end lugemisele pühendada. Raamatut soovitan ka teistele, kellele meeldib lugeda noortekirjandust.
Vaatasin ka filmi ära. Nagu ikka on filmis nii mõnigi koht teistsugune kui seda oli raamatus. Üldiselt jäin filmiga rahule ja meeldis. Kuid olen siiski raamatu inimene ja sealne tegevus meeldis rohkem. 







Oled seda raamatut lugenud? Kuidas meeldis? Oled ka filmi näinud?


Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts