Šokolaadipavlova

Mind on raske eemale hoida kookide raamatutest ja nii ükskord sai koju toodud üks eriti kauneid kooke täis raamat. Enne reisi sai sealt ka esimene küpsetis järgi proovitud. Raamat võlus mu ära pavlova koogiga ja nii ma just seda küpsetama asusin. Valmis tegin selle otsast lõpuni ise, besee ja kreemi. Aega võttis see pea 2,5h, sest besee peab küpsema juba tund ahjus ja hiljem jahtuma tunnike ka + veel ainete kokku segamine ja serveerimine. Kannatust mul jagus ja kook sai valmis. Õnnestus see super hästi ja kõigile maitses. 
Küpsetise kohta sain nii palju teada, et soovituslik on besee poest osta. Ise tehtud besee hakkab kiirelt sulama, aga poe omal seda ei juhtu. Proovisin ka juba poe beseega ja tulemus on hoopis parem.  Kui aga soovid retsepti siis küsi julgelt. 







Kas Sina oled küpsetanud pavlova kooki? Kuidas Sina seda tegid/teed?



Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Ehk jagaksid kommentaarides retsepti :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts