Rummu Karjäär


Olin juba ammu tahtnud näha Rummu Karjääri ja ajalehest pilti nähes tahtsid seda ka vanemad näha, Nii me eelmine kolmapäev võtsime ette sõidu Rummu. Algul küll kartsime, et ilm on paha, kuid meie õnneks oli ilm just täpselt see õige. Kohale jõudes jäi esmalt silma see mägi? Kuidas loodus ikka oskab selliseid asju teha. See nägi ikka tõeliselt ilus välja. Samuti on see vesi seal nii läbipaistev ja puhas, et pani lausa imestama. Kuna ma teadsin, et ronitakse sinna mäe otsa ka, et veel ilusamat vaadet nautida siis tuli kuskilt tee leida. Esimese koha, mis leidsime, tundus igati normaalne. Mida lähemale tipule jõudsime, seda enam kahtlema hakkasime, kas me sealt üles saame. Lihtne on mäest üles minna, aga alla saamine on hoopis midagi muud. Nii otsustasime, et ei, siit me ei lähe. Meel läks juba natuke kurvaks, et ei näegi ülevalt vaadet. Õnneks emme ja issi leidsid üsna pea veel ühe üles mineku. See oli ikka palju etem. Jess ja saimegi üles. Natuke otsimist ja see kaunis vaade oli näha. Vot see oli ikka tõeliselt ilus. Kui külastada karjääri, siis kindlasti ronida ka üles. See on seda väärt. Siiani mõtlen ja imestan, et selline kaunis koht on olemas. Nagu issi ütles, et kui ei teaks, et see eestis on siis arvaks vabalt, et karjäär on kuskil välismaal. Nii see on. Kindlasti soovitan seal ära käia, juhul kui pole seda veel teinud. Lisan siia ka ühe youtube video, mis on Rummu Karjäärist taevakaameraga tehtud, vaata seda SIIN.













Kõrval oli kohe ka Rummu vangla, millest tegin ka mõned pildid. 2 lisasin ka teile näitamiseks.




Kas Sina oled käinud Rummu Karjääris? Kuidas meeldis?



Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Tegelikult on see mägi tekkinud paekivi kaevandamise tulemusena. Kokku kuhjatud kaevandusjäägid. Seega puhas inimese kätetöö :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Issi rääkis ka, et inimeste kätetöö. Aga see kuidas see liiv? langenud on, kahtlen, et see kuidagi inimeste tehtud on :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts