Outfit of The Day // 11.09


Hei, kuidas teil läheb ka? Minul läheb väga kiirelt, aga proovin oma asjadega joonele saada. Pooleli on üks väga põnev raamat, siis on vaja veel hunnik pilte teha, nii klientidele kui ka blogi jaoks. 
Täna näitan teile Zara kauneid pükse. Üha rohkem poodidest riideid valides astun oma mugavustsoonist välja ja proovin midagi teistsugust. Suve lõpus Zaras käies (käin seal võib olla 1x aastas kui sedagi) jäid üsna kiirelt silma sinepitooni püksid, just oma värvi poolest. Proovikabiinis jalga pannes sai koheselt selgeks, et need tulevad minuga koju kaasa. Muidugi suureks üllatuseks oli ka nende hind (19.99€), olin valmis nende eest tunduvalt suuremat summat maksma. Õnneks läks rahakotil hästi. Proovisin neid Zara kodulehelt leida, aga tundub, et on otsas. Olen nendega nüüd paar korda käinud ja need on väga mõnusad jalas. Hästi mugavad, silmapaistvad ent lihtsad. 


Tekkis selline mõte, et kas oleksite huvitatud siin blogis nägema minu tehtud pilte. Teeksin kuu kokkuvõtteid, kus näitan, millised sessioonid möödunud kuul tehtud sai. Mis arvate? Jah? Ei?


Pluus, jalanõud - New Yorker / Püksid - Zara / Kott - H&M

Teie Klaarika!

Comments

Popular Posts