Outfit of The Day / 31.08


HeiHei! Kuidas teil läheb ka? Aknast välja vaadates on õues lausa kohutav ilm. Seega istun diivanil oma soojas kampsunis, joon kuuma teed ja panen neid ridu kirja. 
Täna näitan teile ühte Lindexi kleiti. Seda kleiti kahjuks enam ei saa, sest see on ostetud eelmise aasta talvel. Kuid mõtlesin teile ikkagist näidata, et kui ilusaid riideid sealt saab. Nagu oma ühes posituses mainisin, siis poest mööda kõndides ei saa tegelikult aimu kui kauneid kleite, kampsuneid, pluusesid, pükse, pesu sealt saab. Ehk suudan kellegi Lindexi usku viia, kes seda veel pole. 
Lindexi poe puhul on hästi hea ka see, et enamus kleidid on just täpselt minu lemmikpikkusega (olen 174cm pikk) ehk siis kas natuke üle või alla põlve. Ajaga olen ka hakanud eelistama vabalt langevaid kleite. Kui veel aasta tagasi olid ümber kleidid A&O siis nüüd on vastupidi. Üha enam tõstan kapist välja liibuvad kleidid. Eks meie kõigi riide eelistused muutuvad. See mis aasta tagasi oli suur lemmik võib täna lihtsalt kapi põhjas kükitada. 


Oled Sina pigem kleidi või pükste kandja?




Kleid - Lindex / Jalanõud - Soodsad Sussid


Teie Klaarika!

Comments

Popular Posts