SPORTSDIRECT: Karrimor // Muddyfox

Viimasel ajal satun sportsdirect lehele üsna sageli. Nii oligi üks päev, kus vaatasin just Karrimori tooteid ja leidsin väga palju asju mida tahta võiks. Uurisin siis edasi, kas keegi on tellimas ja minu õnneks üks tuttav oli. Eelmine teisipäev kinnitati tellimus ja juba eile jõudis pakk minuni. Nii kiiret teenindust pole ammu saanud :P
Tellitud sai 3 pluuset, 3 paari pükse (millest ühed ei sobinud -.- ) ja 2 paari kindaid. 8 asja läks maksma umbes 58€ + 6€ postikulu. Kuna ühed püksid olid suured aga soov saada neid on samuti suur siis tahaks varsti neid uuesti tellida, ainult et number väiksemad. Nendega oleks nii hea jooksmas käia, aga noh "kottidega" ma ka jooksma ei lähe.
Eile kui pakki avasin, tegin avastuse, enamus asjad, mis tellisin olid mustad või siis midagi roosaga. Kuigi trenni asju eelistan pigem värvilisi, sest siis endal ka hea trenni teha. Samuti sain ka aru, et kui sportsdirectist tellida pükse pean need hoopis number väiksemad tellima, kuigi tavaliselt peavad need just number suuremad olema. Sellepärast on püksid tsutsut suured. Õnneks on tegu rattapükstega ja sellepärast ei pea muretsema.



Pluusi sees on tõesti selline rinda hoidev voodri moodi asi. Sobib hästi jooksmiseks. Tuleb vist sammud seada jooksurajale.

Neid pluusesi sai 2 tellitud ja ma ei tea isegi miks. Kuid mida rohkem trenni pluusesi seda parem. Tegu on õhemate pluusidega kui seda oli eelnev. Kuid ongi hea, lasevad õhku läbi ja joosta just paras.


Ratast mul küll veel pole, aga vähemalt kui selle saan, saan ka kohe sõitma minna. Seniks ajab ehk emme ratas asja ära.

Sobivad püksid ka natuke jahedamateks ilmadeks. 
Kuna lilla värviga olid odavamad, siis need on ka otsas, aga üleni musti on ka, kuid maksavad pea 17€.

Dunlop Bike Mitts // 7.19€

Kui tihe e-poest tellija sina oled? Millised e-poed on lemmikud?

Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Palun ära kasuta sõna pluuse. Õige on pluus :)

    ReplyDelete
  2. Heheh ja nii oligi nagu arvasin. Terve postituse aeg mõtlesin, mis see siis õige on, aga nagu minu puhul kombeks on, valin alati vale. Vähemalt nüüd siis tean :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts