HEY HO, LET'S GO

Ah mis seal ikka, teen selle postituse ära.

25 juuni - hommikul juba pool 8 äratus, pesu, ja mingi 9 läksime tartu, viisin dokumendid Tartu Descartes'i Lütseumi, sügisest siis tdl'i õpilane. peale seda käisime ostsime mulle sirgendaja ja veel mõned asjad ja laagri poole sõit. asus kusagil jõhvi lähedal. Algus oli veits masendav. Toimus lõunasöök ja suht kohe hakkasid ka tutvumismängud, olid nagu olid, tegin oma esimese supluse peipsis ka ära :) öörahu oli 12, aga no vooodi oli küll väga viis. vedrud hüppasid pm selga .
26 juuni - 8 äratus, oi kui kange kael oli, ja kohe joooksma, nõmeee. siis üli kiire pesu, ja sai süüa. peale sööki tulid mingid tüübid tsirkusest, õpetati igast asju, vahepeal lõuna, ja siis nats veel ja ujuma. vesi oli mõnus, ütleks, et soe :D õhtul toimusid igast jalkad, võrgud ja möllud. Õhtu oli nagu eelminegi. Aa käisime saunas ka :) 
27 juuni - hommik nagu teised. mingi kahe aeg läksime seiklusparki, päris mahe värk oli ja ei old mingeid ootusi , kuna pole ennem kusagil seikluspargis käinud. Ja enne laagrisse jõudmist oli poering, siuke tunne, et rakke omad on kõige näljasemad :D laagrisse jõudes kohe õhtusöök ja ülejäänd õhtu vaba. 
28 juuni - am oli sportipäev, igast mängud olid, ja vee ääres ka. Ja mind viidi muidugi vägisi vette. mis seal ikka, teinekordki, riiietega ujuma :D peale seda am , ei mäleta, igastahes õhtul oli playbox, mille me mõtlesime 5 mintaga valmis :D ja oli jälle sauuun :) ahhh kui mõnus. 
29 juuni - oli suht selline lebo päev, paar mängu, punusin korvi, käisime ka vee ääres ja ülejäänd päev lebos, õhtul oli mingi noortebänd, sai seda kuulata, lõkke ääres istuda, hiljem oli meie toas korralik rahvas, siis korra poiste omasse, sealt aeti ära, läksime eliina tuppa, hiljem tulid elen ja airiin ka. Teised jäid magama, me eleniga targad ajasime oma 2h kooli juttu, Normaalne on keset suve koolist rääkida :D oma tuppa läksime mingi veerand neli, suht kohe jäime ka magama, neli tehti lambikas äratus, niii äge, mida iganes.  
30 juuni - sai siis üheksani magada, sööma, gruppi pilt, väike autasustamine ja asjade pakkimine, enne lõunat veel vee ääres ka, koju sõit möödus õnneks kiirelt, siis pilte laadima, nendega tegelesin pm terve õhtu. magama jäin 12.
1 juuli - am, ausalt öeldes on mul selle kohapealt must maa, aa sai empsiga aos päikest võtta. peale seda kodus korterite uurimine, magama sain ka mingi 12 , VIST
2 juuli - magasin poole kaheteistkümneni, pesu, sätt ja läksime tartu üht korterit vaatama, no pildid ei vastanud üldse tegelikkusele. Mis seal ikka. pidime veel üht vaatama minema, aga no see oli juba võetud. Kodus mingi 8. Tegime perega väikse grilli ka ja ülejäänd õhtu netis. Sai suht hilja magama.
3 juuli - sai ka aint mingi 10 magada, siis jälle empsiga päiest võtma, ja kahe aeg,. AGAIN tartu, käisime siis veel üht korterit vaatamas, vot see oli hea ja oli isegi parem kui piltite peal. Sai ka siis suht kaua üleval oldud. 
4 juuli - täna sain pool tunnikest rohkem magada kui eile, aga noh tänasest päiksevõtust ei tul suurt midagi välja, rohkem oli pilvi kui päikest. Juba üks kodus, emps tegi pannakaid ja maasika toormoos, nomnom :) siis pesu ja neli jälle tartu. Sõlmisime siis aastase lepingu, jebaaa, lõpuks siis see korter olemas. milline kergendatud tunnne :) tahaks seal juba askeldama hakata, aga ennem tuleb vanaemasi tühjendama hakata :D 
Loodan, et enam nii pikka vahet ei jää, aga no pead ka ei anna, siiski suvi ja kiire aeg ;)  Seni nautige suveee ;)

Comments

Popular Posts