Outfit of The Day // 06.10


Eelmises postituses näitas pilte fotograafi juures käigust. Mõtlesin teile ka näidata, mida tollel päeval kandsin. Nagu ikka siis kampsun ja teksad on pärit Lindexist. Teksad on juba ammu kapis, aga kampsun (LINK) sai just pildistamise jaoks ostetud ning nüüd on see tihedas kasutuses. Tegu on ühe vähesega, mis on pehmest materjalist. Enamus kampsunid on Lindexis alpaka karvast, kuid see eest hästi soojad. 
Sellest sügisest on saanud minust tõeline kampsuni kandja (ütle veel ühe korra KAMPSUN). Kui varasemalt oli neid mul umbes täpselt 0, siis nüüd on neid 8. Plaanin ka ühe postituse teha, kuhu koondan oma kollektsiooni, juhul kui pakub huvi. 
Muidugi ei saa tähelepanuta jätta ka seljas olevat mantlit. Nagu aru olete saanud, siis olen hakanud külastama teistsuguseid riidepoode. Enam ei kutsu New Yorker, kuigi veel poolteist aastat tagasi olid enamus asjad sealt. Kunagi suvel sattusin Tartu Mangosse ringi kolama ja silma jäi see hele mantel. Hind hirmutas muidugi üsna ära, aga siiski jäi hingele. Üsna samal ajal tuli ka hea tööpakkumine, mille ma vastu võtsin. Hiljem mõistsin, et kui natuke kõrvale panna siis saan endale kauni mantli osta. Olin sellist ammu otsinud. Ning ühel kaunil sügispäeval see minuga koju tuligi. Kahjuks ei leia mantlit Mango kodulehelt.


Millisest poest oled Sina endale sobiva mantli ostnud?  




Mantel - Mango / Kampsun, teksapüksid - Lindex / Kott, jalanõud - H&M

Teie Klaarika!

Comments

  1. See kampsun on Su seljas nii ilus, lingil olnud pildi pealt ei oskakski osta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :)
      Muide olen Lindexi puhul ennegi seda tähele pannud, et poes või e-poes ei tundu asjad üldse nii ilusad kui need tegelikult seljas on.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts