WONDERFUL

8 september - enne kümmet heliseb telo ja vaatan , oi emps. umbes, et jou me tartus ja aja ülesse kui elamisraha tahad, siis mis mul muud üle jäid, olid mingi aja pärast uksetaga. Natuke olesklesin voodis, siis ajasin püsti, käisime üht kena volvo't vaatamas, siis lõunaka, sõime pannakaid, nom :D sain endale uue rahakoti ja pidin õega 4D kinos käima. Mingi aeg viisid vanemad mu koju, läksin tuppa, nats olin ja siis uuesti lõunaka, ostsin endale ühe sinise kleidi ja tagasi koju, ilm oli mase. Ülejäänd aja aja suht tuima, netis ja telks. 

9 september - äratus oli 6.45 , särk, värk. Liinikale ja siis bussipääle. Sõit möödus kiirelt , tallinna jõudsin siis tädi tuli vastu, käisime poes, siis liisa juurde, sõime, tegime aega parajaks ja siis vabakale, otsustasin siis mitte joosta, stardikoridoris, oh imet   nägin kadri ja siis otsustasime,et kõnnime koos :D mõnus oli, tankju sullle :) ei mäletagi mis kell lõpetasime. Sain tädi kokku ja siis võtsime kotid ja baltasse, otsin süüa ja ootasime rongi. Lõpuks tuli, no rahvast oli ikkka oh-oh-oo ja rohkem veel :D Koju jõudsin mingi nats enne kaheksat. Siis pesu ja no jou magama sain ikka mingi kaksteist :D 
10 september - jälle algas siis üks tore koolinädal :D sain täna oma esimese hinde ka, ajaloos, 5- :D geos pidime maailma riike otsima ja pealinnu, et saaks nende eest nädala pärast jube hinde :D Koju sai mingi enne nelja, siis korra linnas käik, mõned vajalikud ostud ja toidupood :D millalgi tegin süüa ja siis suht õhtuni telks, nett ja lõpuks ajasime Triinuga end välja, jalutasime siis kesklinna, taskus, mingi jätsi moodi värk, siis käisime mängisime nats piljardit ja koju tagasi. Kunagi pesu ja varsti unedemaale :) 

Comments

Popular Posts