I LOVE YOUR SMILE.

5 september- mingi kell äratus, iga hommikune värk. Kodunt hakkan 7.55 liikuma. Essa tund oli muusika, üks paras kino oli seal, noh õpetaja oli siuke.... jamh :D oli siis ka essa prantsuse keel, terve tunni ma aint naersin, ka paljud teised, kuna õpetaja rääkis aint prantsuse keeles, mitte ühtegi sõna eesti keeles :D aga ei, sai juba aru. Ja no kekad olid ka mega lebod. Olin juba enne kaht kodus. Millalgi pesu, tegin süüa ja mihkel tuli siia. Õhtu nagu ikka ja siis mingi kell voodi ja magama jäime ka kunagi. 

6 september- mai viitsi enam hommikutest rääkida, iga hommik pm sama, nii et jah. Oli siis 7 tundi, psüholoogia tunnid on sellised mõnusad, räägime suhteliselt palju ja kirjutame vähe. Koju sain mingi 3. Am mingi aeg käisin zeppelinis ja taskus, kuue aeg käisid mart, kaups, tim ja veel keegi siin :D Millalgi läksid ära, üle jäänd õhtu suht tuima, uni tuli ikka mega vara, aga no voodi läksin ikka mingi 12 :D tüüpiline mina :) 
7 september - essa tund oli kirjandus ja saime kohe teada oma kohustusliku kirjanduse, ja jesss, viimane raamat on "kalevipoeg" wuhuuu noh. Koolipäev möödus taaskord kiirelt, mis on hea. Koju jõudes neti ring ja viskasin diivanile pikali ja pm kohe vajusin sügavasse unne ( ulme kuidas ma reaalselt nii ära väsisin ) ärkasin siis mingi 6 ülesse :D ja nüüd nsm käind ja old, vahepeal poes ka. Ja tundub, et varsti peab magama kobima. :)

Comments

Popular Posts