WHEN YOU HAVE CRAZY FRIENDS , YOU'LL HAVE CRAZY TIMES.

30 juuli - am, lasin hambakivi panna, käisime üht autot jälle vaatamas ( volvo ). Kui tagasi siis mama viis meid krissuga kamarikule. Oi vesi oli mõnus :D Kunagi koju, pesu ja vist käis väljas, aga täpselt ei mäleta :D

31 juuli - Krissuga jälle kamarikule, algul pold mitte kedagi seal, :D siis hiljem tuli inimesi juurde. Mingi viie aeg tagasi. Pesu, nsm ja värki. Siis kusagil pool 7 tuli mihkel järgi, seeneka, simo tuli ka ja läksime tamsallu, ma tegin seal nats pilte kui tsikliga sõideti. Kusagil 10 kodus, pool 11 kuke poole, mingi rahvas seal. Kaua ei viitsind olla, peale 12 kodus.  
1 august - kolme aeg mamaga rakverre, sai juba põhiline kooli kraam ostetud, riideid ka :D 8 kodus, pesu ja kusagil 9 välja. Toas olin mingi pool 11.
2 august - aitasin mampsil muru niita, pesu ja siis sai mihkliga seekord järva-jaanis käidud. Tegin siis jälle pilte. Mingi veerand 10 toas.
3 august - Pm kohe kui ärkasin, ajas emsp mind voodist ülesse, käisime lammasmäel, toimus mingi tenniseväljaku avamine, kaisa oli ka seal, sain teda seal hoida ja värki, hiljem panin ka ta magama. vanaema juurde jõudes pm kohe ärkas, aga noh mis siis ikka, kärutasin edasi :) 6 hakkasime tagasi liikuma, käisime vaalast läbi, ostsime süüa ja siis kodu, nüüd nsm old.

Comments

Popular Posts