WHERE YOU FEEL GOOD, THERE IS YOUR HOME.




Ei saand siis eile ka varem magama. Täna siis 6 tundi.
1. Ajalugu - amm õps rääkis ja me panime olulisema vihiku kirja. Nagu ikka tema terve tunnid aint räägib ja me siis vahepeal kirjutame ka midagi :D
2. Matemaatika - nats tegime ülesandeid ja siis läksime saali laulu harjutama aga nagu välja tuli siis me ei laula. mulle sobib :D oligi päris kohutav see värk.
3. Ühiskond - vahtisime üle poole tunni mingeid plakateid ja siis nagu aikus, tema rääkis ja vahepeal kirjutasime midagi vihiku.
4. Füüsika - uus osa, vastasime küsimustele.
5. Vene keel - osad vastadi veel oma eilset kodust tööd ja siis täitsime tv-d.
6. Tööõpetus - pidi olema, aga läksime saali toole tõstma homseks aktuseks. tegime toole tolmust ka puhtaks, 
Ja siis läksime keemia tööks nats õppima aga see töö ei tundugi enam nii raske :) Siis koida ja hakkasin stritslit küpsetama, aega läks aga asja sai, kaubandusli välimus küll puudub aga see heast maitseb hea :) tuli nii palju, et viisin vanaemale ka. ja läksin sealt siis trenni. täna oli päris vägev mäng ikka, ja pingline ka. Nüüd jään esmaspäeva ootama:D siis koida, poleks homme koolipäeva old oleks saand saaniga sõitma aga kahjuks, mitte, võip. homme saan. käisin pesus ja nsm netis ringi chillinud :D homseks erilist õppida ka pole nii , et trollin netis edasi:D  Tsaukii.



Comments

Popular Posts