Egiptus 2018

Leian nüüd aega, et teile natuke oma puhkusereisist rääkida. Ma täpselt ei mäleta, aga kuskil septembrikuus võis olla see kui reisi ära broneerisime ja unistamest sai reaalsus. Viimane soojamaa reis oli 2016 kevad ning kaks ja pool aastat hiljem sai uuesti lennukile istutud. Praegu seda postitust kirjutades tuleb igatsus peale ja tahaks kuskile jälle minna. Meie puhkus sai alguse 25.oktoobril ja sihtkoht oli Egiptus Sharm el Sheik. Meie hotell oli lennujaamast vaid 30 minuti sõidu kaugusel. Meie peatusime Shores Aloha Resort hotellis. Meie tuba oli territooriumi äärel ja seetõttu ka vaikses kohas, mis oli ideaalne. Terve hotelli ala oli hästi mõnus ja hubane. Ei olnud suur hoone, vaid väikesed kahekordsed majakesed. Kõik oma päevad veetsime mere ääres ja õhtuti kolasime ringi.  
Nädal aega kuuma päikest, sooja merevett ja ohjeldamatult sööki. Oli ütlemata mõnus reis. Oktoobri lõpp on täpselt hea aeg Egiptuses käimiseks. Päevaaeg oli väga mõnusalt kuum ja õhtul kergelt jahe, aga mitte külm. Ei saa mainimata jätta merevett. Vesi oli ütlemata hea, et enamasti ma vees olingi. Parajalt soe veetemperatuur ja lainetus - ideaalne kombo. Just see tõmbabki mind vee juurde. 
Postituse lõpus on ka väike video, mille üksikutest klippidest kokku panin. Reis oli vist poole peal kui tundsin, et teeks ühe video, sest liikuv pilt on midagi muud kui seisev. 


Kus kohas käisid Sina viimati reisil? Kuidas oli? Kuulaksin suurima heameelega muljeid. 








 



Teie Klaarika!

Comments

  1. Replies
    1. Aitäh :)
      Ma ilmselt olin kõrvalt vaatajatele veidike kahtlane, sest tahtsin iga vägevama laine pildile püüda :D

      Delete

Post a Comment

Popular Posts