4.MAI


Sellest on peaaegu juba 1.kuu möödas, aga kuna mul täna kirjutamise tuju pole siis mõtlesin, et on hea võimalus teile neid pilte näidata. See oli üks tore päev, mil ma sain 21.aastaseks. 

Kui teil on mingeid kindlalid posituste soove siis anna teada, vaevlen motivatsiooni puuduse käes. Ehk teie mõtted ja ideed annavad indu juurde








Teie Klaarika!

Comments

  1. Mina arvan, et peaksidki ehk oma blogiga Instasse ümber kolima ning seda üldsegi mitte paha pärast.
    1) Viimastest postitustest on näha, et vaevledki motivatsioonipuuduses ning kurdad seda ka oma lugejatele.
    2) Sinu ilu- ja moeteemaline blogi on muutnud teemat ning sihib fotograafiablogi poole.
    3) oled aktiivselt arendanud juba oma Instagrami platvormi ning võiksid seda jätkata ning ainult sellele keskenduda, tundub, et see on sinu jaoks lihtsam ja tuleb nö "käigu pealt" ning suudad end motiveerida instaspostitusteks :)
    Sinu blogi leidsingi natukene aega tagasi instast ja siis surfasin siin paljud postitused läbi ja sellised punktid jäid silma.
    Jõudu õigeteks valikuteks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle selle kommentaari eest :)
      Ajaga olen selgeks saanud, mis mind rohkem huvitab ja nii on tõesti iluteemalised positused vähemaks jäänud. Põhjus kindlasti ka selles, et igapäevaseks meigikaaslaseks on vaid näokreem.
      Blogi ma päris ära kaotada ei taha. Olen mõelnud siin üle minna fotograafiale ja jagada pilte erinevatest pildistamistest. Samuti teine lemmik on OOTD postitused. Pean leidma midagi, mis ühendaks fotograafia ja moe, et anda blogile uus hingamine :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts